Eurotalents Selection Camp 24.-31.3.2024 Havířov, Tshekki

OPT-86:n Eetu Mäkelä osallistuu tällä viikolla ETTU:n Eurotalents Selection Camp -leirille Tshekin Havířovissa. Leirillä on mukana junioripelaajia eri puolilta Eurooppaa – mm. Kreikasta, Makedoniasta, Unkarista, Italiasta ja Irlannista, yhteensä 29 poikaa ja 20 tyttöä. Muista pohjoismaista ei ole edustusta.

Leiriviikko on intensiivinen, sillä joka päivä on kahdet suositellut ja yhdet vapaaehtoiset harjoitukset. Valmentajat ovat huipputasoa ja seuraavat junioreiden toimintaa tarkasti. Tavoitteena heillä on valita pelaajien keskuudesta kehittyneimmät juniorit myöhemmin järjestettäville jatkoleireille.

 ”Tosi mukavia treenejä on ollut, vaikka fysiikkatreenit on kyllä välillä aika rankkoja. Valmentajat on kivoja ja uusia kavereitakin olen jo saanut.”

 

Vastaa