ITTF Nigerian avoimet 9.8.-13.8. – Olah tippui puolivälierässä

Benedek Olahin kommentit Nigerian turnauksesta:

Huolestuneet ajatukset ovat mielessä Nigerian turnauksesta jälkikäteen. Kylki venähti voitto-ottelussa Gregoire Jeania vastaan ja se äityi pahemmaksi Assar Khalidia vastaan 3-1 johtotilanteessa. Jopa luovutus ottelusta kävi mielessä siinä vaiheessa. Jälkikäteen ajateltuna ottelua Szitaa vastaan ei olisi kannattanut pelata ollenkaan, koska mielessä oli koko ajan luovutuksen antaminen. Olah lentää tänään suoraan Nigeriasta Bulgarian avoimiin, pitkä lento siis edessä. Heti alkavalla viikolla edessä olevaa Bulgarian turnausta ajatellen yritetään saada kroppaa pikaisesti parempaan kuntoon. Kylki tuntuu nyt jo paremmalta mutta toki kipulääkkeillä on vaikutuksensa.


Olah selviytyi puolivälierään, jossa tippui unkarilaiselle Marton Szitalle erin 3-4. Olahin turnaus päättyi.

Kaksinpelin neljännesvälierä
Benedek Olah – Khalid Assar (EGY) 4-1 (11-6, 11-6, 11-9, 6-11, 13-11)

Kaksinpelin puolivälierä
Benedek Olah – Marton Szita (HUN) 3-4 (7-11, 7-11, 11-5, 12-14, 12-10, 11-4, 5-11)


Olah 16 parhaan joukkoon 4-2 voitolla Ranskan Gregoire Jeanista. Seuraavaksi vastassa neljännesvälierässä Khalid Assar (EGY) lauantaina kello 21.05 Suomen aikaa.

Kaksinpelin 2.kierrosta
Benedek Olah – Gregoire Jean (FRA) 4-2 (11-8, 11-7, 9-11, 11-6, 10-12, 12-10)

Kaksinpelin neljännesvälierä
Benedek Olah – Khalid Assar (EGY) la 21.05


Olah 2.kierrokselle helpolla 4-0 voitolla. Nelinpelissä tappio 1.kierroksella. Tulokset alla. Kaksinpelit jatkuvat lauantaina kello 13.45 Suomen aikaa.

Nelinpelin 1.kierrosta
Baciocchi / Oyebode (ITA) – Olah / Szita (HUN) 3-1 (11-4, 11-9, 5-11, 14-12)

Kaksinpelin 1.kierrosta
Benedek Olah – Olakunle Ajulo (NGR) 4-0 (11-4, 12-10, 11-4, 11-6)

Kaksinpelin 2.kierrosta
Benedek Olah – Gregoire Jean (FRA) la 13.45


Benedek Olah aloittaa kaksinpelinsä pääkaaviosta nelossijoitettuna. Ensimmäinen ottelu on ohjelmassa perjantaina kello 18.20 Suomen aikaa. Vastassa on karsija jonka nimi selviää myöhemmin. Olah pelaa myös nelinpelissä, pelikaverina on Marton Szita (HUN). Nelinpelissä vastaan ensimmäisessä ottelussa tulee pari karsinnoista, ottelu on ohjelmassa perjantaina kello 15.20.

Pääkaavion arvonta: http://old.ittf.com/competitions/test/matches_per_round1.asp?s_Event_Type=MS&rnd=64&Competition_ID=2732&Event_Type=&ID=&Rnd=&

Nelinpelin arvonta: http://old.ittf.com/competitions/test/matches_per_round1.asp?s_Event_Type=MD&rnd=16&Competition_ID=2732&Event_Type=&ID=&Rnd=&

Livelähetykset: http://www.ittf.com/itTV/

Turnauksen yleissivu: https://www.ittf.com/tournament/2732/2017-ittf-challenge-seamaster-nigeria-open/#information


Benedek Olah palaa maailmankiertueelle tulevalla viikolla Nigerian avoimessa turnauksessa Lagosissa, ottelut alkavat keskiviikkona 9.8. karsinnoilla ja päättyvät sunnuntaisiin finaaliotteluihin. Olah aloittaa turnauksen suoraan pääsarjasta torstaina tai perjantaina ja puolustaa turnauksen voittoa viime vuodelta. Tänä vuonna turnaukseen osallistuu laajemmin tasokkaita pelaajia kuin viime vuonna joka sopii Olahille erittäin hyvin.

“Kyynärpäävamma aiheuttaa hieman huolta ennen turnausta, jatkuvasti etsimme sopivia hoitokeinoja niin että se vaikuttaisi mahdollisimman vähän pelaamiseen”, toteaa Olah tunnelmistaan ennen turnausta. “Turnauksesta lähdetään kuitenkin hakemaan hyviä tuloksia ja toistamaan viime vuoden menestys”, päättää Olah. Olah jatkaa kiertuettaan Nigerian turnauksen jälkeen suoraan seuraavalla viikolla pelattavaan Bulgarian avoimeen turnaukseen.

 

Vastaa