Hieno leiripäivä Lappeenrannassa

Leiripäivä Lappeenrannassa

Täytyy myöntää, että yllätyin positiivisesti kun viime kaudella kantautui sana, että Lappeenrannassa on virinnyt junioritoimintaa.   Pääsin nyt (lauanatai 30.9) pitämään päivän pituista leiripäivää seuran kanssa. Päivän aikana keskityimme perustekniikkaan ja harjoittelimme pallolaatikkoharjoittelun alkeet.  Pienellä harjoittelu kaikki pelaajat tekivät jo aivan kelvollista pallolaatikkoharjoittelua toisilleen.

Lappeenrannassa on vuodessa saatu paljon aikaiseksi. Pelaajailla oli osaamista perusasioista ja he olivat jo kilpailleet-tärkeimmät asiat siis kunnossa. Osallistujia leiripäivällä oli 13  ja ikajakauma oli 8-14v. Erittäin hienoa oli tyttö iso määrä. Yksinkertaisesti täytyy sanoa, että Igor Zelenski, joka junnuja valmentaa on tehnyt yksiselitteisesti hienoa työtä!

2 thoughts on “Hieno leiripäivä Lappeenrannassa

  1. Kiitokset Taneli hienosta leiristä ja kauniista sanoista! Tarkennan kuitenkin, että seuramme muut jäsenet ovat koko sydämmellä mukana junnutoiminnassamme, joten kunnia kuuluu myös yhtä paljon heille. Myös Manulan Spinnin Olga Liukkonen on auttanut ja tukenut meitä hyvin paljon!

    1. Hienoa LrTU, Igor ja muut jäsenet! Iso haave on, että saataisiin lisää monia elerteeuita ympäri
      Suomea. Kyllä silloin kelpaisi! Missähän on myytävänä LrTU-pistokkaita?

      Toivottavasti SPTL on jatkossakin LrTU: tukena tällaisten leirien muodossa.

Vastaa