Aihearkisto: Leirit

OPT-86:n pöytätennisleiri 29.-30.12.2018 – Kutsu

OPT-86 ry. järjestää pöytätennisleirin junioreille ja senioreille lauantaina ja sunnuntaina 29.-30.12.2018 Kastellin monitoimitalon C-salissa osoitteessa Sairaalanrinne 5, Oulu. Ilmoittautuneet pelaajat jaetaan tasoryhmiin. Leiri sopii kaikentasoisille pelaajille. Päävalmentajana leirillä on ruotsalainen pöytätennisvalmentaja Anders Ylitalo, avustamassa ovat OPT-86:n valmentajat.

Katso tarkemmat tiedot oheisesta kutsusta ja ilmoittaudu mukaan!

Linkki tiedostoon: OPT-86 pöytätennisleiri Oulussa 29.-30.12.2018.pdf

Kosken kesäleiri pelattu – löytötavaroita tarjolla

Siivousporukan saldona oli mm. iso pyyhe, pari hupparia, lenkkarit, laturi ja kuulokkeet.

Periä saa Eskolta 05062532.

———————————————————————————————————————–

Perinteistä voidaan todella puhua, sillä leiri on Kosken koulukeskuksessa jo 16. kertaa. Taneli Keinonen on ollut mukana jokaisella leirillä ja johtaa tätäkin tapahtumaa. Muut valmentajat ovat Mattias Bergkvist (ma-ti), Mika Räsänen (ke-to), Markus Heikkinen ja Elmo Räsänen.

Kelit ovat hienot ja homma tuntuu toimivan aika hyvin, paitsi että suihkuista ei tiistaina tullut lämmintä vettä. Torstaina on vuorossa perinteinen leirisauna ja -uinti ja tietenkin myös leiripaitojen jako.

Kahdessa salissa on yhteensä 20 pöytää.

Juniorileiri Oulussa, raportti

OPT-86:n juniorit päättivät kesäkautensa ja aloittivat syyskautensa juniorileirillä johon vahvistukseksi saatiin vierailijoita Kittilästä ja Ylivieskasta. Leirille osallistui noin 20 pelaajaa. Erikoisuutena leirillä pidettiin lauantaina junioritreenien päätteeksi vielä myös aikuistreenit halukkaille. Leiri korkkasi SPTL:n kenttäpäällikön Taneli Keinosen syksyn tsemppiseurakauden, seuraavaksi tsemppiseurajuna kulkeutuu Lappeenrantaan. Oulun leirillä Tanelilla oli vetoapuja OPT-86:n valmentajista sekä YPTS:n Pekka Korvasta ja OPT-86:n Kittilän toimipisteen Jari Kujalasta.

Tanelin johtama ja suunnittelema leiri sujui varsin kitkattomasti. Teemat olivat simppelit ja yksinkertaiset, mutta kuitenkin riittävän haastavat. Fyysiset harjoitteet olivat hyvä lisä väleihin ja näin leiristä saatiin myös fyysisesti raskas, jos ei jo 2 x 5h harjoitusmäärä viikonlopun aikana ole sitä.

OPT-86 on jälleen kerran tyytyväinen SPTL:n apuun leirien järjestämisessä. Loppuun vielä pari kuvaa toiminnasta leirillä.

Leiriläiset kuuntelevat Tanelin ohjeistuksia:

Tämä liikkumisharjoitus lienee tuttu varsin monelle suomalaiselle pöytätennispelaajalle:

Ja välillä mentiin kovaa aitojen väleistä:

OPT-86 kiittää kaikkia leiriläisiä, valmentajia, vanhempia ja Tanelia leirin mahdollistamisesta!

Leiripäivä Porvoossa

Leiripäivä Porvoossa 11.3.2017

Tsemppiseura Maratonin kanssa järjestimme päivän pituisen leirin. Mukana oli 12 innokasta pelaajaa ja valmentajina toimivat Taneli Keinonen ja Jens Weckström.   Ohjelmassa oli kaksi harjoitusta ja yhteinen ruokailu. Leiriläisten palautteessa positiivisiksi asioiksi nousivat hauskat harjoitukset ja se, että sai pelata pitkään. Lisäksi yhdessä vietetty muu aika kuten yhteinen ruokailu sai kiitosta. Näihin hallin ulkopuolisiin yhteisiin hetkiin kannattaakin panostaa, niistä jää kivoja muistoja.