Aihearkisto: Leirit

Kosken kesäleiri pelattu – löytötavaroita tarjolla

Siivousporukan saldona oli mm. iso pyyhe, pari hupparia, lenkkarit, laturi ja kuulokkeet.

Periä saa Eskolta 05062532.

———————————————————————————————————————–

Perinteistä voidaan todella puhua, sillä leiri on Kosken koulukeskuksessa jo 16. kertaa. Taneli Keinonen on ollut mukana jokaisella leirillä ja johtaa tätäkin tapahtumaa. Muut valmentajat ovat Mattias Bergkvist (ma-ti), Mika Räsänen (ke-to), Markus Heikkinen ja Elmo Räsänen.

Kelit ovat hienot ja homma tuntuu toimivan aika hyvin, paitsi että suihkuista ei tiistaina tullut lämmintä vettä. Torstaina on vuorossa perinteinen leirisauna ja -uinti ja tietenkin myös leiripaitojen jako.

Kahdessa salissa on yhteensä 20 pöytää.

Juniorileiri Oulussa, raportti

OPT-86:n juniorit päättivät kesäkautensa ja aloittivat syyskautensa juniorileirillä johon vahvistukseksi saatiin vierailijoita Kittilästä ja Ylivieskasta. Leirille osallistui noin 20 pelaajaa. Erikoisuutena leirillä pidettiin lauantaina junioritreenien päätteeksi vielä myös aikuistreenit halukkaille. Leiri korkkasi SPTL:n kenttäpäällikön Taneli Keinosen syksyn tsemppiseurakauden, seuraavaksi tsemppiseurajuna kulkeutuu Lappeenrantaan. Oulun leirillä Tanelilla oli vetoapuja OPT-86:n valmentajista sekä YPTS:n Pekka Korvasta ja OPT-86:n Kittilän toimipisteen Jari Kujalasta.

Tanelin johtama ja suunnittelema leiri sujui varsin kitkattomasti. Teemat olivat simppelit ja yksinkertaiset, mutta kuitenkin riittävän haastavat. Fyysiset harjoitteet olivat hyvä lisä väleihin ja näin leiristä saatiin myös fyysisesti raskas, jos ei jo 2 x 5h harjoitusmäärä viikonlopun aikana ole sitä.

OPT-86 on jälleen kerran tyytyväinen SPTL:n apuun leirien järjestämisessä. Loppuun vielä pari kuvaa toiminnasta leirillä.

Leiriläiset kuuntelevat Tanelin ohjeistuksia:

Tämä liikkumisharjoitus lienee tuttu varsin monelle suomalaiselle pöytätennispelaajalle:

Ja välillä mentiin kovaa aitojen väleistä:

OPT-86 kiittää kaikkia leiriläisiä, valmentajia, vanhempia ja Tanelia leirin mahdollistamisesta!

Leiripäivä Porvoossa

Leiripäivä Porvoossa 11.3.2017

Tsemppiseura Maratonin kanssa järjestimme päivän pituisen leirin. Mukana oli 12 innokasta pelaajaa ja valmentajina toimivat Taneli Keinonen ja Jens Weckström.   Ohjelmassa oli kaksi harjoitusta ja yhteinen ruokailu. Leiriläisten palautteessa positiivisiksi asioiksi nousivat hauskat harjoitukset ja se, että sai pelata pitkään. Lisäksi yhdessä vietetty muu aika kuten yhteinen ruokailu sai kiitosta. Näihin hallin ulkopuolisiin yhteisiin hetkiin kannattaakin panostaa, niistä jää kivoja muistoja.

Juniorileiri ja VOK-1 koulutus Oulussa 12.-14.8.2016

SPTL ja Oulun Pöytätennis -86 ry. järjestivät yhteistyössä valmentaja- ja ohjauskoulutuksen ensimmäisen osion koulutusta perjantaista sunnuntaihin, ja samassa paikassa samaan aikaan lauantaista sunnuntaihin juniorileirin lähinnä Pohjois-Suomen junioreille. Koulutukseen osallistui runsaasti väkeä mm. Oulusta, Kuopiosta, Ylivieskasta, Ylikiimingistä ja Kittilästä. Juniorileirillä pisimmän matkan takaa tulleet olivat Kittilästä ja Porista. Leirin pelaajien ikäjakauma oli 7-vuotiaista aina 16-vuotiaisiin asti.

Perjantaina SPTL:n kouluttajat Taneli Keinonen ja Mika Räsänen kävivät läpi mm. taidon opettamista, lyönnin analysointia ja osiin pilkkomista sekä lajin vaatimuksia ja historiaa.

IMG_20160812_173736IMG_20160812_182458IMG_20160812_190837

Lauantaina Taneli kävi kurssilaisten kanssa aamupäivällä läpi perustekniikan ja pallolaatikkoharjoittelun, samaan aikaan Mika veti leiriläisille aamuharjoitukset. Iltapäivällä oli Mikan vuoro opettaa kurssilaisille pöytätennislyöntien perustekniikkaa Tanelin vetäessä leiriläisille harjoitukset.

IMG_20160813_121138IMG_20160813_121337

Sunnuntaina kurssilaiset pääsivät käytännön työn makuun, aamupäivällä leiriläiset saivat jokainen 2-3 henkilökohtaista valmentajaa pallolaatikkoharjoitukseen. Iltapäivällä kurssilaiset vetivät kolmeen ryhmään jaetuille leiriläisille harjoitukset läpi.

IMG_20160814_112005IMG_20160814_111946

Rajakylän sali tarjosi leirille ja koulutukselle asialliset puitteet. Kurssilaisilta saatu palaute oli positiivista. Myös leirin juniorit vaikuttivat tyytyväisiltä viikonlopun antiin. OPT-86 kiittää kaikkia leiriin ja koulutukseen osallistuneita. Kiitos kuuluu myös SPTL:n Mika Räsäselle ja Taneli Keinoselle koulutuksen järjestämisestä ja juniorileirin mahdollistamisesta. Koulutuksesta ainakin Oulun, Kuopion, Ylivieskan ja Kittilän pingiskoulut saavat hyvää tietoa oikean tekniikan opettamisen junioreille.