Aihearkisto: Vammaispingis

Esa Miettinen – Gerben Last, tänään klo 15.40

Esa Miettinen kohtaa Paralympialaisten alkupoolissa tänään Gerben Lastin. Ottelu on Esalle haasteellinen koska jatkoonpääsy vaatii käytännössä 3-0 voittoa koska Gerben Last voitti eilen Cedrik Cebestanyn erin 3-0. Koska Esa hävisi Cebestanylle erin 3-0 melko selvin erälukemin Esalta tullaan vaatimaan loistosuoritus tänään jatkoon päästäkseen. Esa varmasti antaa kaikkensa ja ottelun päätyttyä nähdään mihin se riittää. Nyt kaikki peliin ja 3-0 voitto Suomeen!

Esa Miettinen vs Cedrik Cabestany_Rion Paralympialaiset_Miesten yksinpeli

Lähetys Yle TV 2:ssa alkaa kello 15.30, ei ole vielä tarkkaa tietoa näytetäänkö ottelu suorana lähetyksenä. Yle Areenastakin kannattaa mahdollista lähetystä Esan ottelusta etsiä.

http://areena.yle.fi/tv

 

Esa Miettiselle 0-3 tappio avausottelussa Paralympialaisissa

Esa Miettinen hävisi ottelunsa Cebestanyä vastaan erin 0-3. Lohkon päätösottelussa lauantaina vastassa on hollantilainen Gerben Last, tällöin ratkaistaan Miettisen jatkopaikan kohtalo.

Esa Miettisen kommentit ottelusta luettavissa: http://yle.fi/urheilu/3-9153908

Esa Miettisen ottelusta nähtävissä pätkiä, täältä näet myös Miettisen haastattelun, kelaa 6min kohdalle: http://areena.yle.fi/1-3619176

Esa Miettinen vs Cedrik Cabestany_Rion Paralympialaiset_Miesten yksinpeli

Esa Miettisen kommentit Paralympialaisten arvonnasta

”Arpa olisi voinut olla parempi, mutta myös huonompikin”, kommentoi Miettinen arpaonneaan. Cebestanyn olen kohdannut vain kerran EM-kisoissa 2013. Tuolloin tuli tappio 0-3 mutta tuolloin Esalla oli fysiikkaongelmia. Oikeakätinen Cebestany on koko kilpailussa rankattu viidenneksi ja hänellä oli maailmanlistalla sijoitus n. 100:n sijan tietämissä ennen vammautumistaan. Vamma liittyy pelikäteen ja Cebestany pelaakin koko pöydän rystypeliä, pelityyli on hyvin persoonallinen pelikäden tukineen.

Last on Miettiselle erittäin tuttu vastustaja. Kohtaamisia on 18 ja voittosuhde Lastin hyväksi 13-5, viimeisin kohtaaminen meni tosin Miettiselle erin 3-2. Lastilla on syntymästä asti ollut jalkavammat, hän kuitenkin hakee mieluusti koko pöydän alueelta kämmenlyöntiä. Rystyllä on lyhytnäppylä. Sijalle 7. rankattu Last on myös oikeakätinen Cebestanyn tapaan.

Viidestä kolmen pelaajan alkupoolista jatkoon pääsee kaksi parasta, jokainen erä ja pistekin voi siis olla tärkeä. Kaikki peliin ja tsemppiä Esa!

Paralympialaisten arvonta tehty

Esa Miettisen arvonta Paralympialaisten pöytätenniksen luokka 9:ssä on tehty. Miettinen kohtaa kolmen pelaajan karsintapoolissa ranskalaisen Cedric Cabestanyn ja hollantilaisen Gerben Lastin. Avausottelussa Miettinen kohtaa Cebestanyn torstaina kello 17.00 Suomen aikaa. Lohkon päätöspelissä on vastassa Last lauantaina kello 15.40.

https://www.rio2016.com/en/paralympics/table-tennis-standings-tt-mens-singles-class-9

Miettinen

Esa Miettinen mediassa ja kohta Riossa

Esa Miettinen lähtee Rion Paralympialaisiin tiistaina 30.8. Esa viimeistelee kilpailukuntoaan osallistumalla avoimiin Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuskilpailuihin Oulussa lauantaina. Tässä linkkejä muutamiin artikkeleihin Esasta viime viikoilta.

26-8-2016 8-29-29

http://www.radiokuopio.fi/uutiset/aurinkorinteen-koulussa-jannitetaan-tuoko-rehtori-mitalin-kotiin-riosta
http://www.savonsanomat.fi/urheilu/Mitalitavoite-motivoi-Esa-Miettist%C3%A4/807079
http://www.savonsanomat.fi/urheilu/Kuopiosta-Rioon-l%C3%A4htev%C3%A4t-urheilijat-kuin-kotona-vieraalla-maalla/806995