STARUMMER 6.5.2018 – Kilpailukutsut

MUISTAKAA ILMOITTAUTUA! TERVETULOA!

Kauden viimeinen mahdollisuus pelata kansallisissa kilpailuissa Helsingissä! Hurjat määrät isäntää tai emäntää vailla olevia ratingpisteitä odottamassa ottajaansa! Tulkaa kokeilemaan!

Jos ilmoittautumislinkki ei aukea, lähettäkää emailia:

star.kilpailut@gmail.com

Viimeinen ilmoittautumispäivä keskiviikko.

Linkki tiedostoon: Star_06_05_2018_kilpailukutsu.pdf

3 thoughts on “STARUMMER 6.5.2018 – Kilpailukutsut

    1. Hyvä huomio! Täytyy yrittää muistaa. Pimennysverhot jäivät puuttumaan remontissa 20 vuotta sitten, kun Museovirasto vastusti niitä. Sen jälkeen kukaan (luulen) pöytätennisihminen ei ole taistellut asian puolesta kaupunkiin päin. Itse olisin taistellut, jos olisin ollut aktiivinen näinä vuosina, mutta kun oma aktiiviurani loppui juuri tuohon remonttiin. Yksi vaihtoehto olisi sellainen, että joku kattoammattilainen vain kiipeäisi katolle ja laittaisi verhot ulkoapäin ikkunoihin. Lupia kysymättä. Mutta kun tätä ei varmaan saada aikaiseksi, vaikkapa liitto voisi olla erittäin aktiivinen kaupunkiin päin. Saavathan verhot olla vaaleatkin, jos ne eivät vaan päästä ollenkaan päivän valoa saliin.

  1. Oikeastaan tuo tilanne meni huonommaksi muutama vuosi sitten, kun Rusalla tehtiin kesällä remonttia ja samalla kaupunki vaihtoi nuo verhot. Valitettavasti tummemmat verhot vaihdettiin nykyisiin vaaleisiin verhoihin, jotka päästävät valoa enemmän läpi.

    Verhojen vaihtamisesta keskusteltiin viime keväänä mutta silloin tuo ei ollut mahdollista. Täytyy kysellä asiasta uudestaan nyt, kun liikuntavirastossa on tapahtunut pieniä muutoksia.

Vastaa