Kaikki juhlistamaan 80-vuotiasta liittoa!

Juhlapäivänä 27. lokakuuta on tapahtumia on aamusta alkaen, sillä liittohallitus laskee kukat SPTL:n ensimmäisen puheenjohtajan Bruce Campbellin haudalla ja Ruskeasuolla pelataan jo aamupäivästä Jarmo Siekkisen ja Rein Lindmäen junailema ”maaottelutapahtuma”. Martti Autio puuhaa iltapäivään kaikkien kaksinpelin Suomen mestareiden tapaamista.

Pääjuhla hotelli Presidentissä alkaa kokoontumisella klo 16.30. Se on avoin kaikille suomalaisille pöytätennisihmisille. Juhlapuheen pitää Olympiakomitean puheenjohtaja Timo Ritakallio ja tilaisuudessa esitellään myös liittomme historiaa ja jaetaan liiton myöntämät ansiomerkit. Aulassa ”pieni pöytätennismuseo” sekä tuoreen lajihistorian myyntipiste.

Kello 19 alkavalle juhlaillalliselle tulee lunastaa illalliskortti (95 €). Iltajuhlassa julkistamme liiton uudet kunniajäsenet ja ensimmäiset valinnat uuteen pöytätenniksen Hall of Fameen.

Musiikista huolehtii ”maailman paras Beatles-coverbandi” Jiri Nikkinen & The Beatles Tribute Band. Musiikki on kovatasoista, sillä yhtye on ollut useamman kerran vieraana esimerkiksi 500 000 vierailijan Beatles-viikoilla Liverpoolissa. Ilta päättyy klo 24.

Hyvä pöytätennisväki! Esitän teille toivomuksen, että mahdollisimman moni osallistuisi liittomme 80-vuotisjuhliin 27. lokakuuta. Pääjuhla on maksuton, mutta illalliskortin jokainen joutuu lunastamaan itse. Minä esimerkiksi olen sen tehnyt. Hintaa voi joku pitää kovana, mutta pyrkimyksenämme on, että juhla ei tule aiheuttamaan liitolle suuria kustannuksia. Toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni tilaisi illalliskorttinsa ajoissa, jotta saamme edes alustavan arvion tilaisuuden osanottajamäärästä.

Toivon myös, että mahdollisimman moni teistä lunastaisi omakseen liiton tuoreen historiateoksen. Minusta voimme hyvin ajatella, että tavalliselle pöytätennispelaajalle tämä on helpoin ja miellyttävin tapa tukea yhteisen liittomme varainhankintaa.

Illalliskortteja kuten myös kirjoja voi tilata täältä (jotta varmistat paikkasi, tilaa illalliskorttisi mahdollisimman pian mutta viimeistään 12.10.2018 mennessä):

Illalliskortti

Historiikki

Haluatko yöpyä samassa hotellissa? SPTL on neuvotellut hotellin kanssa edullisen majoitustarjouksen: 1 hengen huone 117 €, 2 hengen huone 132 €. Huonevaraukset tehdään suoraan hotelliin 13.10 mennessä: puhelin 0201234600 tai sähköpostitse sokos.hotels@sok.fi. Mainitse Suomen Pöytätennisliitto varausta tehdessä, jotta saat huoneen sopimushintaan.

Vielä muistuttaisin seuroja mahdollisuudesta anoa liiton ansiomerkkejä. Se on erinomainen palkita seuran aktiiveja ja yhteistyökumppaneita juhlavassa tilaisuudessa. Ansiomerkkianomukset on osoitettava liittohallitukselle (mika.rasanen@sptl.fi) 10.10.2018 mennessä.

Vastaa