BC-SM:n arvonnat ja aikataulut – muistakaa myös uudet lisenssit

Päivitys keskiviikkona 30.9. – BC-SM 2020 arvonta ja pöydät

Arvonnoissa on nyt poolien pöytänumerot. Käytössämme ovat liikuntahalli (10) ja koulun sali (3 pöytää), eli pöydät hiukan aikaisempaa harvemmassa. Menemme alkuperäisellä aikataululla erittäin pienin poikkeuksin. Kaikki jatko-ottelut alkavat välittömästi poolien päätyttyä.

Lauantaina
B-kaksinpeli alkaa klo 10, paitsi pooli M (Maxim Nesterov, Joona Räsänen ja Mikael Jutila), joka alkaa vasta noin klo 11 pöydällä 1, kun sen edellinen pooli on päättynyt. B-nelinpeli alkaa klo 14.30

Sunnuntaina
C-kaksinpeli alkaa klo 10, paitsi pooli pooli B (Jukka Somervuori, Jari Homanen ja Riku Andersson), joka alkaa vasta noin klo 11 pöydällä 1, kun sen edellinen pooli on päättynyt. C-nelinpeli alkaa klo 14.30

Hallissa on tehostettu ilmanvaihto la-su klo 8-22. Tästä huolimatta muistutamme edelleen, että kannatusjoukot ym. ei-pelaavat ihmiset jäisivät tällä kertaa kotiin. Ja muistakaa, että uuden kauden lisenssien tulee olla maksettuja!

————————————————————————————————–

BC-SM 2020 arvonta  ja vähän muuta ohjeistusta.

Kisaan ilmoittautui lopulta pelaajia seuraavasti:

B-NP  27 paria = 7 poolia (6x 4 + 1×3 paria)
C-NP 28 paria = 7 poolia (7×4 paria)
MK-B 55 pelaajaa = 14 poolia (13×4 + 1×3 pelaajaa)
MK-C 53 pelaajaa = 14 poolia (11×4 + 3×3 pelaajaa) 

Se on hiukan enemmän kuin lupasimme kutsussa ottaa, mutta päätimme lopulta päästää kaikki halukkaat mukaan. Käytössämme on kaksi eri salia, joten pysyttelemme niukasti 50 pelaajan rajan alapuolella. Hiukan lisäsäätöjä se kuitenkin vaatii, jo julkaistujen lisäksi.

Tärkein ohje on edelleen, että jos tunnet itsesi vähänkin sairaaksi, älä tule kilpailuun! Ilmoita sairastumisesta (tai muusta poisjäännistä) mahdollisimman nopeasti järjestäjälle. Pelaajilla tulisi olla omat käsidesit mukana. Vältä lähikontaktia muiden kuin omien matkaseuralaisten kanssa mahdollisuuksien mukaan. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen kilpailun ja mahdollisuuksien mukaan yksittäisten pelien välissä, ainakin käsidesiä kannattaa käyttää tauoilla.

Käsidesiä on saatavilla kahviossa, ruokalassa, wc-tiloissa ja pukuhuoneissa. Käytä seurallesi nimettyä pukuhuonetta (seurojen nimet pukuhuoneen ovessa; naisille oma pukuhuone). Ja muista turvaväli myös pukuhuoneissa. Odota omaa suihkuvuoroa pukuhuoneen puolella.

Vastustajaa ja tuomaria ei kätellä ennen eikä jälkeen pelin. Älä puhalla palloon tai mailaan äläkä sylje lattialle lisätäksesi tossujen pitoa. Älä pyyhi käsien hikoilua pöytään, vaan käytä omaa pyyhettä. Pyri lämmittelemään suoraan omalla poolipöydälläsi. Lämmittelyssä vältetään ristiin harjoittelua mahdollisuuksien mukaan.

Ruokailun maksetaan kahvioon, josta saat lounaslipukkeen. Ruokailu tapahtuu koulun ruokalassa, jossa turvavälien pitäminen mahdollisista. Suosittelemme myös maskin käyttöä, kun se on mahdollista.

Koska pyrimme pitämään hallin henkilömäärän noin viidessäkymmenessä, toivomme tällä kertaa, että ylimääräiset henkilöt jäävät kotiin ja pelaajatkin poistuvat hallista ripeästi, kun pelit ovat ohi.

Kulku hallin yläkäytävällä on vain yksisuuntaista, eli sinne tullaan kahvion puoleisesta päästä ja poistutaan toisesta päästä.

Kisat alkavat annetun aikataulun mukaisesti lauantaina klo 10 suurimmalla luokalla eli B-kaksinpelillä. Jos poolien määrä pysyy 14:ssa, pelaamme alasalissa 12 poolia ja kaksi poolia pelataan koulun salissa. Jos tulee poisjääntejä, saatamme pudottaa alasalin pöydät kymmeneen ja aloittaa osan kolmen pelaajan pooleista vasta klo 11 edellisen (kolmen pelaajan poolin) päätyttyä. Jatko-ottelut pelataan rivakassa tahdissa poolien jälkeen ja ainakin 16 parhaan joukosta eteenpäin vain alasalissa.

B-nelinpelissä on 7 poolia. Käytämme alasalissa vain joka toista pöytää (6 kpl), joten yksi pooli pelataan koulun salissa. Kaikki jatko-ottelut alasalissa. Jatkopelien arvonta julkistetaan kussakin luokassa vasta poolien päätyttyä. Arvontoihin laitetaan pöytänumerot valmiiksi kun kisaviikonloppu lähestyy.

Sunnuntaina C-kaksinpelissä (klo 10) ilman poisjääntejä alhaalla pelataan 12 poolia ja koulun salissa 2. Jatko kuten B-kaksinpelissä. Jos tulee poisjääntejä eli kolmen pelaajan pooleja, osa niistä saattaa alkaa vasta klo 11. C-nelinpeli pelataan samalla tavalla kuin B-nelinpeli. Arvioimme, että kisat päättyvät molempina päivinä noin klo 18.30.

Lue myös SPTL:n voimassa oleva koronaohjeistus. Viedään läpi turvallinen kisa!

7 thoughts on “BC-SM:n arvonnat ja aikataulut – muistakaa myös uudet lisenssit

  1. Ja myös Simo Tero on sairas ja jää pois. Niinpä Heikki Järvisen B-luokan poolissa on vain yksi pelaaja eli hän itse. SM:ssa poolia ei kuitenkaan täydennetä.

Vastaa