Anna Kirichenko Belgian avoimissa 20.9.-24.9.

Anna Kirichenko osallistuu Belgian avoimiin De Haanissa.  http://new.ittf.com/world-tour/belgium-open/

Kirichenko on arvottu naisten karsintapoolissa kohtaamaan Ranskan Emmanuelle Lennon ja Hollannin Kim Vermaas. Kirichenko hävisi lohkon avausottelussa Vermaasille erin 4-0 mutta voitti Lennonin ilahduttavasti erin 4-3. Kirichenko ei kuitenkaan päässyt jatkoon vaan tippui eräsuhteilla voittojen lohkossa mennessä ristiin. Ottelu Lennonia vastaan on katsottavissa itTV:stä alla olevasta linkistä.

http://cdn.laola1.tv/ittf/iframe/player.html?pfad=mp4:CHANNEL1-Seniors/2016/ittf_belgium/160920_t1_LENNON_Emmanuelle_FRA_KIRICHENKO_Anna_FIN

Kirichenko pelasi myös alle 21-vuotiaiden sarjassa. Karsintalohkossa vastassa oli myös Kim Vermaas jolle tuli 3-0 tappio. Toisessa ottelussa Kirichenko voitti Belgian Nathalie Marchettin erin 3-2, mutta tämä ei riittänyt jatkoonpääsyyn.

2 thoughts on “Anna Kirichenko Belgian avoimissa 20.9.-24.9.

  1. Anna pelasi Lennonia vastaan parasta pöytätennistään koskaan niissä otteluissa, jotka minä olen nähnyt. Erityisen ilahtunut olen siitä, kuinka hyvin Annan kämmenlyönti sujui! Emmanuelle Lennon on maailman rankingilla sijalla 213, joten aika hyvän päänahan Anna tästä sai. Hänen sijalukunsahan on 502, mutta tämän ottelun perusteella parannusta on tulossa. Hyvä Anna!

    Pakko laittaa linkki ja sama teksti myös Facebookkiin. 🙂

Vastaa