Budapestin EM-kilpailujen arvontoja tehty

Budapestin EM-kilpailujen arvontoja tehty

Benedek Olah (WR70) on sijoitettu suoraan 64 parhaan joukkoon. Olah aloittaa pelinsä karsijaa vastaan torstaina 20.10. kello 21.10 Suomen aikaa. Vastustajan nimi selviää keskiviikko-iltana. Miikka O’Connorille (WR634) arvottiin karsintapooliin vastustajaksi Mihai Bobocica (ITA, WR104), Tomas Lakatos (HUN, WR174) ja David Serdaroglu (AUT, WR313). Otto Tennilä (WR575) kohtaa poolissaan Hunor Szocsin (ROU, WR107), Tomislav Kolarekin (CRO, WR172) ja Tomasz Lewandowskin (POL, WR321). Annika Lundströmille (WR515) arpa heitti vastaan Maria Xiaon (ESP, WR104), Aneta Maksutin (SRB, WR245) ja Giorgia Piccolin (ITA, WR315). Anna Kirichenko (WR433) taistelee poolissaan Dana Cechovaa (CZE, WR130), Xuan Zhangia (ESP, WR211) ja Nathalie Marchettia (ITA, WR344) vastaan. Sekanelinpelissä Benedek Olah ja Georgina Pota (HUN, WR34) arvottiin aloittamaan pelit keskiviikkona 19.10. klo 21.45 karsinnoista pääkaavioon selviävää paria vastaan.

Miesten nelinpelissä joka pelataan cup-muotoisena O’Connor / Tennilä kohtaavat parin Khanin / Shamruk (BLR). Benedek Olah pelaa espanjalaisen Marc Duranin parina ja he kohtaavat toisella karsintakierroksella parin Allegro / Lambiet (BEL). Naisten nelinpelissä Kirichenko / Lundström kohtaavat parin Marchetti / Zavitsanou (BEL/GRE). Sekanelinpelissä Anna Kirichenko pelaa Alexandr Smirnovin kanssa, he kohtaavat parin Tapia / Xhupi (ALB). O’Connor / Lundström parin vastus on Pucar / Jeger (CRO). Tiistaina suomalaisten kaksinpelin karsintapelit alkavat pyöriä heti aamusta. Klo 10.00 alkaen naisten kaksinpeliä, klo 13.00 alkaen miesten kaksinpeliä.

Vastaa