Lehdistötiedote: EM-kilpailujen arvonta tehty, Olahilla kiiltää mitali silmissä

Lehdistötiedote: EM-kilpailujen arvonta tehty, Olahilla kiiltää mitali silmissä

Pöytätenniksen EM-kilpailut alkavat huomenna tiistaina Budapestissa. Suomalaisten johtotähden Benedek Olahin pelejä täytyy odotella aina keskiviikko-iltaan asti jolloin pelataan miesten nelinpelin karsintaa ja sekanelinpeliä. Miesten nelinpelissä Olahin parivaljakkona on espanjalainen Marc Duran, jonka kanssa he ovat karsinnan kakkossijoitettuja. Suurimmat odotukset kuitenkin kohdistuvat sekanelinpeliin, jossa Olahin parina on unkarilainen huippupelaaja Georgina Pota. “Kaaviossa on muutama erittäin paha sekanelinpelipari, etenkin Alexandar Karakasevic ja Ruta Paskauskiene”, kommentoi Olah ennen arvontaa. Arpa ei sinänsä ollut suosiollinen koska kyseinen pari on tulossa vastaan ottelussa pääsystä kahdeksan parhaan parin joukkoon.

Olahin rankka valmistautumisleiri noin kilometrin korkeudella merenpinnasta on sujunut hyvin. Sunnuntaina oli vuorossa lepopäivä ja treenit jatkuivat jälleen maanantaina. “En ole juuri nyt parhaassa kunnossani, olen tosin treenannut paljon joten pelikuntoa on vaikea arvioida”, kommentoi Olah lähestyvää turnausta. Olahin potentiaali on korkea joten pienestä jalkavammasta huolimatta EM-kisoissa saatetaan nähdä upeita tuloksia, miksi ei jopa mitali?

Muut suomalaiset aloittavat EM-kisansa tiistai-aamuna kaksinpelien karsinnoista. Yksittäiset voitotkin muille Suomen maajoukkueen pelaajille ovat tiukassa kun Euroopan parhaimmisto kokoontuu selvittämään paremmuuksiaan. Naisten puolella Annika Lundström ja Anna Kirichenko ovat nuoria ja kehittyviä pelaajia jotka parhaimmillaan pystyvät jopa voittoihin. Miesten puolella Miikka O’Connor ja Otto Tennilä ovat samassa tilanteessa. Kilpailuihin voi lähteä paineettomasta tilanteesta haastamaan rankingissa korkeammalla olevia vastustajiaan.

lehdistotiedote_em_kilpailut_arvonta_ja_olahin_kommentit

Vastaa