OPT-86 helmikilpailut 12.2.2022 – info

OPT-86:n helmikilpailuihin on ilmoittautunut perjantaihin klo 14.30 mennessä mukavat 54 pelaajaa. Muutaman pelaajan voimme vielä ottaa jälki-ilmoittautumisina mukaan tässä viikon kuluessa. Tähtäämme 60 pelaajan maksimiin. Ilmoittautumiset nettikaavakkeella. Lopullinen pelisysteemi on tyyliä alkupoolit+jatkopooli(t). Sen tulemme päättämään viimeistään perjantaina ja tiedotamme täällä. Palkintoja kilpailuissa jaetaan niin aikuisissa kuin junioreissakin kolmessa eri tasoluokassa, kuten kutsussa luvattiinkin.

Klo 12.00
Ratingluokka 34 pelaajaa
Junioriratingluokka 20 pelaajaa

Kilpailuissa järjestämme kahvion josta saa mm. kahvia, virvokkeita ja muutakin pientä makeaa. Avaamme hallin ovet klo 10.30. Pelit päättyvät noin klo 17-18 aikaan. YouTube-lähetys toteutetaan tuttuun tapaan OPT-86:n kanavalla. Tervetuloa Ouluun pelaamaan!

Jälki-ilmoittautumiset nettilomakkeella:

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3qHTsts
Ilmoittautuneet: https://bit.ly/3Ia9UZs

Vastaa