Luolan juniorikisat Kuopiossa la 9.4.

Kuopion Luolassa pelattiin epäviralliset juniorikisat la 9.4. Idea kisoihin syntyi Kuopion ja Jyväskylän valmentajien päässä. Molemmilla paikkakunnilla toivottiin uusia matalan kynnyksen kisoja alueelle. Mukaan kutsuttiin vierestä myös Mikkelin pojat, ja tulipa turnaukseen yksi kaukamatkalainen Lappeenrannastakin.

Turnauksen tavoitteena oli saada oman tason pelejä junioreille, ja siinä onnistuttiin pääosin erittäin hyvin. Aamupäivällä 24 poikaa (13 Jyväskylästä, 6 Kuopiosta, 4 Mikkelistä ja 1 Lappeenrannasta) jaettiin kolmeen kahdeksan pelaajan tasoryhmään. Ryhmän sisällä pelattiin kaksi poolia ja sijoituspelit. Kaikki saivat aamuun neljä peliä.

Iltapäivällä ryhmiä hieman sekoitettiin aamupäivän menestyksen perusteella. Iltapäivä pelattiin pääosin kuuden pelaajan ryhmissä ja kahdessa poolissa. Kaikille tuli näin kolme peliä. Aamupäivän parhaat juniorit Poom ja Patrik pääsivät haastamaan iltapäivän ryhmässä Mikkelin porukan kuskina toiminutta Jannea.

Kaiken kaikkiaan turnaus onnistui mainiosti. Tunnelma oli hyvä, ja vanhempia sekä muita sukulaisia oli jännittämässä katsomossa. Lähes kaikki pelaajat saivat päivän aikana onnistumisen riemua ja tiukkoja kamppailuja. Samalla formaatilla tullaan varmasti pitämään Sisä-Suomessa junioreille kisoja jatkossakin!

TULOKSET:

Vastaa