Syksyn startti, Star (B) – Ilmoittautuneet pelaajat

Arvonta alkaa vasta tänään illalla. Aamulla voi olla jo valmista!

Korjattu kirjoitusvirhe nimessä.
Poistettu duplikaatti (sama pelaaja kahteen kertaan)

Näiltä pelaajilta näyttää puuttuvan vielä lisenssi:

Mäkelä Jussi, Boom
Jackson Magnus, MBF (oli aiemmin copy-paste-virhe)

Solapuro Luca, MBF onkin Smashin pelaaja. Seurasiirtoa ei ainakaan ole tehty. Hänellä on lisenssi, mutta nimi on väärä pelaajatiedoissa.

Yhteensä 123 pelaajaa ilmoittautui Syksyn starttiin, mikä oli melkoinen yllätys. Odottelin jotain 80 pelaajaa. Olen ollut Eurominichampsissa ja nytkin Frankfurtin lentokentällä, joten on ollut vähän vaikeaa hoitaa kisojen järjestelyitä. Mutta niin tuossa laskin, että kaikki uutta kilpailukautta kuumeisesti odottavat pelaajat voidaan ottaa mukaan. Se vaatii valitettavasti vähän uhrauksia kaikilta. Parissa luokassa on kolmen pelaajan pooleja vähän enemmän kuin tarvis, samalla pöydällä pelataan toisinaan neljän ja kolmen pelaajan poolia ja aikataulu voi vähän vuotaa seuraavaan ryhmään. Tämä koskee lauantaita. Jos aikataulusi on sellainen, että luokkien pitää loppua tasan klo 13 tai klo 17 viimeistään, kerro siitä, jotta voin poistaa nimesi ennen arvontaa.

Kiitos etukäteen kaikille! Tämä lista on vähän improvisoitu, koska olen tosiaan lentokentällä gatella ja aikaa on vähän.

Naisten kaksinpeli peruutettiin, koska oli vain yksi ilmoittautunut.

Nelinpelit pelataan kahdessa luokassa: MN ja MN-2400. 

Tässä ei pitäisi olla virheitä, koska se on kopio alkuperäisistä ilmoittautumisista. Mutta joka tapauksessa muutoksista tai virheistä voi ilmoittaa emailitse: star.kilpailut@gmail.com .

Pelaajat on aakkostettu ensin seuroittain ja sitten nimittäin.

Linkki tiedostoon: Syksyn_startti_02_03_09_2023_ilmoittautuneet.xlsx

 

Vastaa