STARTEMBER 14-15.10.2023, Star (B) – Kilpailukutsut

Kilpailukutsussa ollut leikkuripäivä 1.10. tarkoittaa sitä ratingia, joka julkaistiin  lauantaina 30.9. ja joka on päivätty 24.9. Siitä näette, missä luokissa  voitte pelata. Sitä käytetään myös sijoittamiseen.

Lauantain klo 13 ryhmä on nyt täynnä. 52 pelaajaa. Seuraavat tähän ryhmään menevät joutuvat jonotuslistalle. Varmaan poisjääntejä tapahtuu.  Koko kilpailu on 101,7 %:sti täynnä! Se tarkoittaaa eri ryhmissä jo 242 pelaajaa eli yli 48/ryhmä. Mutta ryhmässä voi kyllä olla yli 48 pelaajaa ja silti kaikki sujuu hyvin.

Ei kannata ehkä enää ilmoittautua lauantain 2. ryhmään, koska siinä on jonotuslistalla jo 10 pelaajaa!

Sunnuntai on lähes täynnä. Klo 09:n ryhmään mahtuu1-3 pelaajaa ja klo 13:n ryhmään ehkä sama määrä.

Jonotuslista on nyt tämä:

1. Ikola Pate M-1400
2. Hauhia Markku M-1400
3. Kivelä Eerik M-1800
4. Vuori Marko M-1000
5. Vuorinen Jari M-1400
6. Julin Jukka M-1800
7. Mäkelä Jussi M-1000
8. Marjamäki Antti M-1800
9. Riikonen Kirsi M-1400
10. Kemppinen Sirpa M-1400
11.Sen Ibrahim M-1800

Tässä linkit, jotka löytyvät myös kilpailukutsusta:

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuneet pelaajat

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

15 thoughts on “STARTEMBER 14-15.10.2023, Star (B) – Kilpailukutsut

  1. 1.10 leikkuripäivä kohdistuu kyllä suoraan 1.10 päivään ja sen nimiseen julkaistuun listaan. Ja se lista julkaistaan ensi lauantaina.
    Jos haluat, että se kohdistuu 24.9 listaan, niin muutat leikkuripäivän 24.9.2023.

    1. Ei vaan näin kuten kirjoitin:

      ”Kilpailukutsussa ollut leikkuripäivä 1.10. tarkoittaa sitä ratingia, joka julkaistiin lauantaina 30.9. ja joka on päivätty 24.9. Siitä näette, missä luokissa voitte pelata.”

      En muuttanut kutsua. SIis se lista, joka julkaistaan kaksi viikkoa ennen kilpailua. Viikko ennen kilpailua on ihan liian myöhään ilmoittautumisten kannalta.

      1. Sitten sinun pitäisi muuttaa leikkuripäivää. Seuraavan julkaistavan listan päiväys on 1.10.2023 ja jos kisakutsussa on kyseinen leikkuripäivä, niin kyseinen lista on kyseisen leikkuripäivää vastaava lista. Ja sama virhe on myös OPT-86 kisassa.
        Kaikkein selvintä on, jos kisakutsussa on leikkuripäivänä juuri sen rating-listan päiväys, jota kisassa käytetään.
        Tässä tapauksessa selkein leikkuripäivä on 24.9.2023.

          1. Luulen, että jatkossa kirjoitan kilpailukutsuun näin:

            ”Leikkuriratingina on se rating, joka julkaistaan lauantaina XX.XX ja joka on päivätty YY.YY. Siitä näette, missä luokissa voitte pelata.”

            Se on selkeätä.

  2. ”Leikkuriratingina on se rating, joka julkaistaan lauantaina XX.XX ja joka on päivätty YY.YY. Siitä näette, missä luokissa voitte pelata.”

    Tosin kannattaa jättää tuo julkaisupäivä pois. Koska se ei vaikuta asiaan mitenkään ja tulevaisuudessa on ideana, että ratinglista voitaisiin julkaista nopeammin. Heti kun tulokset on kunnossa, nin silloinhan on enää turha odotella. Mutta kun tekee kilpailukutsua, niin pitäisi jättää siihen se kuuden päivän turvamarginaali, johon mennessä se pitäisi olla varmasti julkaistu. Jolle ole, niin sitten on jotain suurempaa ongelmaa.

    1. No pitää tutustua asiaan seuraavaa kutsua tehtäessä.

      Kutsussa olevan tekstin on kuitenkin oltava helposti ymmärrettävissä. Ei saa tapahtua sitä, että kilpailuun ilmoittautuva joutuu pähkäilemään kahden päivän välillä: julkaisupäivän ja ratingin päivän.

      1. Jätät julkaisupäivän pois. Ainoastaan että leikkuripäivän rating on ratinglista päiväyksellä se ja se. Ja sitten voit vaikka varmistaa multa, että laitat kisoihin sopivan listan. Mutta kolme viikkoa ennen kisaa oleva sunnuntai pitäisi olla ok, jos ilmoittautuminen päättyy n. viikkoa ennen kisaa ja arvonta sitten joskus sen jälkeen.

        1. Pitää muistaa, että kilpailuja järjestetään pelaajille. Ei ratingtyöryhmälle. Selkeys menee kaiken muun edelle.

          Mutta vastahan olen tutustumassa asiaan. Jos alkaa näyttää siltä, että pelkkä ratingin päivämäärän ilmoittaminen riittää ja on selvää pelaajille, sitten tehdään niin.

          1. No siis, minusta ei voi olla selkeämpää kuin että ilmoitetaan suoraan kilpailukutsussa just oikea lista, mitä katsoa. Ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin katsoa päiväys oikein.

            Sitten jos ei ilmoiteta sitä päiväystä täsmälleen siksi mikä on listan päiväys, niin voi tulla virheitä.

  3. No sitten alan pikkuhiljaa uskoa!

    Mutta seuraan tilannetta. Haluan olla varma, että rivipelaajat ymmärtävät asian samalla lailla kuin ratingtyöryhmä.

    1. Ratingtyöryhmästä en tiedä, mutta itse luulen noin. Tässä saa nyt kuitenkin tuota leikkuripäivää käyttää kuten ennenkin eli voi laittaa minkä tahansa päivän, mikä tulee mieleen ja sitten pitäisi päätellä, että mikä on se oikean päiväyksen lista.
      Jos mä saisin yksin päättää, niin laittaisin pakollisena ton, että leikkuripäivä täytyy olla sama kuin mikä on ratinglistan päiväys.

  4. ”leikkuripäivä täytyy olla sama kuin mikä on ratinglistan päiväys.”

    Ensin pitää nähdä, kuinka säännöllisesti ja luotettavasti ratingeja julkaistaan. Eli jos teen lokakuussa kilpailukutsun joulukuun kilpailuihin, minulla pitää olla varmuus siitä, että sunnuntaina 26.11. on uusin julkaistu rating sellainen, jolla on päivämäärä 18.11. Ei siis 16.11. tai 19.11.

    1. Ajattelet siis edelleen väärin, mullakin kesti vähän aikaa ennen kuin tajusin. Ratingin päiväys on siis aina sunnuntai. Vaikkapa seuraavan ratingin suunniteltu julkaisu on nyt ensi lauantai. Aiomme nyt ainakin alussa pitää ton vanhan tavan, että julkaistaan säännöllisesti aina samaan aikaan. Mutta sen voisi julkaista vaikka nyt. Ja sen julkaisun päiväys on 100% varmuudella 1.10.2023.
      Julkaisuajankohta ei siis määrittele mitenkään julkaisun päiväystä. Päiväys 1.10 tarkoittaa, että kyseisessä julkaisussa on huomioitu kaikki pelit, jotka on pelattu kauden alusta 1.10 päivään saakka.

      Sunnuntaina 26.11 on jo julki ratinglista, jonka päiväys on 19.11.
      19.11 on sunnuntai ja kaikkien ratingjulkaisujen päiväys on aina sunnuntaille. Päiväyksellä 18.11 ei siis tule julkaisua, koska kyseessä on lauantai.
      Voit siis jo nyt tietää kaikki tämän kauden loppujen julkaisujen päiväykset. Ne ovat 1.10, 8.10, 15.10,22.10 jne. Eli jokainen sunnuntai on ratinglistan päiväys ja ratinglista julkaistaan kerran viikossa. Ainoa poikkeus on, jos ei ole ollut ainuttakaan kilpailua. Sellaisessa tilanteessa tulee varmastikin tiedotus ja silloin käytetään edellistä julkaistua ratinglistaa.

Vastaa