STARTEMBER 14-15.10.2023, Star (B) – Kilpailukutsut

Nostan tämän, koska M-700 on muutettu luokaksi M-720. Uudessa ratingsysteemissä pelaajan rating ei koskaan laske alle 700:n. Siten 700 tarkoittaa eri asiaa kuin aiemmin. Tällä tavalla mukaan pääsevät nekin, jotka ovat ehtineet voittaa muutaman ottelun.

Ilmoittautukaa mahdollisimman ajoissa, jos haluatte varmistaa  paikkanne kilpailuun. Tällä kertaa pelaajien määrää rajoitetaan tarvittaessa.

MK alkaa aina kello 09:00, jotta pelaajilla on mahdollisuus lämmitellä. Muuten voisi olla tilanne, että aiemman ryhmän pelit täyttäisivät pöydät melkein loppuun asti. Aikataulussa pysyminen onnistuu myös parhaiten tässä ryhmässä. Joten anteeksi vaan ne, joille herääminen aikaisin sunnuntaiaamuna on vaikeaa!

Tässä linkit, jotka löytyvät myös kilpailukutsusta:

Ilmoittaitumislomake

Ilmoittautuneet pelaajat

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vastaa