Aaro Mäkelä jatkaa Tulevaisuuden tähdet -ryhmässä

Suomen Paralympiakomitean koordinoimassa Tulevaisuuden tähdet -ryhmässä aloittaa tänä vuonna 5 uutta paraurheilun tulevaisuuden lupausta. Edellisen vuoden kokoonpanosta ryhmässä jatkaa mukana 13 urheilijaa, joten ryhmä käynnistää vuotensa yhteensä 18 urheilijan ja seitsemän eri lajin voimin.

”Tulevaisuuden tähdet -ryhmän vuoden 2024 kokoonpanossa ja sen monilajiryhmässä jatkavat niin ikään jo kansainvälistä uraansa edistävät espoolainen pöytätenniksenpelaaja Aaro Mäkelä ja sulkapalloilija Venla Salo sekä sähköpyörätuolisalibandykaksikko, järvenpääläinen Kasper Vuorinen ja viime vuonna hänen treenikaverikseen joukkoon nimitetty vaasalaislähtöinen Walter Örstergård”, Paralympiakomitean tiedotteessa kerrotaan.

Lue koko tiedote täältä.

 

Vastaa