STARPRIL, Star – Ilmoittautuneet pelaajat

Poistettu listalta neljä pelaajaa, jotka eivät pääse tulemaan.
Poistettu kaksi vain miesten nelinpeliin ilmoittautunutta pelaajaa.
Lisätty kaksi pelaajaa.

Luulin, että nyt on tulossa tavallista pienemmät kilpailut ja ehkä korkeintaan 90-100 pelaajaa, koska samaan aikaan ainakin 50 joukkuetta pelaa divisioonaturnauksia. Niissä joukkueissa on paljon Starin kisojen kanta-asiakkaita. Mutta kuinka ollakaan. Lopussahan pelaajia alkoi tulla runsaasti ja osallistujia on nyt 132. Siihen vaikutti erityisesti se, että viime tipassa mukaan tuli sunnuntaiksi Virosta iso Maardun joukkue (jossa mukana pari Viimsin pelaajaa).  Yhteensä 15 pelaajaa jo siitä. Neljä edustaa Staria. Voi tosin olla, että joukkueen koko pienenee vielä muutamalla pelaajalla, koska nyt pääsiäisen aikaan oli kuulemma vaikea saada kaikilta varmistuksia. Parin Viimsin pelaajan arvioratingia ja samalla luokkia pitää vielä miettiä.

Sunnuntaina pelataan vähän luovasti, koska sinne tuli niin paljon pelaajia ja alunperin muutaman pelaajan NK ehdittiin jo siirtää klo 11:ksi. Onneksi ensimmäiselle ryhmälle on varattu viisi tuntia.

Yhden pelaajan leikkurirating oli korkeampi kuin hänen alin kilpailuluokkansa. Selvitellään nyt sitä, ottaako hän tilalle ylemmän luokan.

Ilmoittakaa ystävällisesti muutoksista, poisjäänneistä tai virheistä sähköpostiosoitteeseen star.kilpailut@gmail.com .

Excel-tiedostona:

Linkki tiedostoon: STARPRIL_06_07_04_2024_ilmoittautuneet_pelaajat.xlsx

Tässä ilmoittautumiset kuitenkin suoraan:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Vastaa