Paralympiakarsinnat 23.-25.5. Pattaya, Thaimaa

Natunen eräsuhteella ulos jatkopeleistä

Perjantai 24.5. Groups

NATUNEN Timo FIN vs. ALSALMI Rakan Abdulrahman KSA 3-0 (11-4, 11-2, 11-6)

Natunen putosi jatkopeleistä keskinäisten otteluiden eräsuhteen perusteella.

  1. Adam Urlauber HUN 5-4
  2. Andrea Borgato ITA 4-4
  3. Timo Natunen FIN 4-5

Iivari Hartikainen: ”Jatkoon menijät pelasivat juuri sopivan tuloksen. Urlauber teki syöttömokan matsipallossaan. Jos olisi pistänyt ottelun 3-0 poikki, niin Timo olisi mennyt eräsuhteella jatkoon. Kipsi toimi nyt meitä vastaan.”

Ohjelma ja tulokset (aikaero 4 h)

Livestream


Torstai 23.5. Groups

klo 10.10 NATUNEN Timo FIN vs. URLAUBER Adam HUN 3-2 (4-11, 9-11, 12-10, 11-8, 11-9)
klo 14.15 NATUNEN Timo FIN vs. BORGATO Andrea ITA 1-3 (11-8, 8-11, 6-11, 7-11)

Valmentaja Iivari Hartikainen: ”Odotetun kovia pelejä. Ensimmäinen peli lähti ihmeellisesti liikkeelle ja alkuun tuli kaksi omituista erää. Kolmas ja neljäs erä oli jo vähän parempaa Timolta. Viidennen erän alku oli taas vaisu (1-8), mutta sitten muutettiin taktiikkaa ja laitettiin vain palloa pöytään. Hyvä nousu, kaveri kipsasi ja arvokas avausvoitto. Toisessa pelissä vastustaja pelasi todella kovalla itseluottamuksella ja se yllätti meidät. Timo ei päässyt oikeastaan koko pelin aikana kiinni vastustajan syöttöön. Peli on olemassa ja kunto on hyvä. Toivottavasti saadaan kaikki ulosmitattua loppuviikon aikana. Positiivisin mielin perjantaihin.”


22.5.2024

Timo Natunen on mukana 23.-25.5. Thaimaan Pattayalla pidettävissä Pariisin Paralympialaisten karsintakilpailuissa. Aino Tapola on jo varmistanut paikan viiden renkaan kisoihin.

Päävalmentaja Martti Autio: ”Pelin henki on selvä – vain luokkavoittajat pääsevät kisoihin. Natusen 1-luokassa paikkaa hakee 11 pelaajaa, jotka pelaavat ensin 3 tai 4 pelaajan alkulohkot, joista kaksi parasta etenee jatkokaavioon. Se pelataan cup-kilpailuna, kunnes voittaja on selvillä. Natunen lähtee kisaan kakkossuosikkina brittiläisen Tom Matthewsin jälkeen. Maaliskuussa Timo vei heidän keskinäisen ottelun 3-2. Heidän lisäkseen Unkarin Adam Urlauber ja Italian Andrea Borgato omaavat mahdollisuudet kisapaikkaan. Venäjän Dmitry Lavrov voitti Timon Tokion karsintojen finaalissa ja on jokerina mukana lähes kolmen vuoden tauon jälkeen.”

Natusen valmentajana reissussa on mukana Iivari Hartikainen.

 

Vastaa