Suomalaiset nousussa uudella ITTF rankingilla

Sekä Benedek Olah että Anna Kirichenko nousivat reippaasti ITTF:n uudistaessa rankingsysteemiään. Vuoden 2018 alusta voimaan tullut uusi rankingjärjestelmä painottaa menestystä tärkeissä kilpailuissa ja palkitsee myös kilpailemisesta. Rankingjärjestelmä on käytännössä sama kuin tenniksessä on ollut käytössä jo pitkään. Olahille ja Kirichenkolle tämä merkitsee parempaa sijoittamista maailmankiertueella.


Kuvat: Benedek Olah ja Anna Kirichenko

Kiinalaisten aiempaa vähäisempi kilpaileminen maailmankiertueella on myös pudottanut esim. pitkään miesten listaa hallinneen Ma Longin peräti seitsemänneksi. Uusi listaus aktivoinee jatkossa kiinalaisetkin aktiivisemmin mukaan maailmankiertueelle joka jatkuu Benedek Olahin ”kotiturnauksella” Unkarin avoimilla Budapestissa 16.-21.1.2018.

Miehet
1. Dimitrij Ovtcharov (GER)
2. Fan Zhendong (CHN)
3. Timo Boll (GER)

91. Benedek Olah (FIN)
439. Miikka O’Connor (FIN)
530. Samuli Soine (FIN)
642. Alex Naumi (FIN)

Miesten ranking: http://results.ittf.link/index.php?option=com_fabrik&view=list&listid=69&Itemid=206

Naiset
1. Chen Meng (CHN)
2. Zhu Yuling (CHN)
3. Feng Tianwei (SGP)

159. Anna Kirichenko (FIN)
301. Annika Lundström (FIN)
500. Pihla Eriksson (FIN)
542. Anna-Sofia Erkheikki (FIN)

Naisten ranking: http://results.ittf.link/index.php?option=com_fabrik&view=list&listid=70&Itemid=207

Vastaa