Aihearkisto: Muut

Suomi-Viro, 50 vastaan 50, lauantaina 27.10.

Suomen Pöytätennisliiton 80 vuotisjuhlien merkeissä pelataan ensi lauantaina 27.10.  Ruskeasuolla Suomen ja Viron välinen epävirallinen maaottelu. Ottelu pelataan molempien maiden 100 vuotisjuhlien jälkimainingeissa  100 pelaajan voimin, 50 vastaan 50. Kolmen pelaajan miesjoukkueita on 12, kahden naisen naisjoukkueita viisi, yksi neljän pelaajan joukkue koostuu liittojen entisistä puheenjohtajista.

Suomen joukkueet ovat:

M1: Pentti Olah, Alex Naumi, Otto Tennilä

M2: Pasi Valasti, Toni Soine, Samuli Soine

M3: Veikka Flemming, Aleksi Mustonen, Jussi Mäkelä

M4: Ari-Matti Koskinen, Jorma Lahtinen, Sami Hattunen

M5: Mika Tuomola, Eero Aho, Tommi Sidoroff

M6: Arttu Pihkala, Matias Ojala, Veeti Valasti

M7: Jyri Pulkkinen, Iivari Hartikainen, Matti Kurvinen

M8: Jarno Lehtonen, Kari Saarinen, Juha Äänismaa

M9: Hannu Sihvo, Leo Kivelä, Teemu Oinas

M10: Roger Söderberg, Seppo Hiltunen, Toni Pitkänen

M11: Teemu Johansson, Julius Muinonen, Jukka Ovaska

M12: Riku Anttila, Sami Ruohonen, Risto Pitkänen

N1: Anastasiia Burkova, Annika Lundström,

N2: Yumo Luo, Sofie Eriksson

N3: Jannika Oksanen, Pihla Eriksson

N4: Svetlana Kirichenko, Tina Granfelt

N5: Aleksandra Titievskaja, Kaarina Saarialho

Puheenjohtajat: Peter Eriksson, Jouko Manni, Asko Rasinen, Simo Pokki

Pelit aloitetaan klo 11.00, niin, että ensimmäisellä kierroksella pelaavat joukkueet M2, M5, M6, M9, M10 sekä N1, N3, N4 ja puheenjohtajat. Muut joukkueet aloittavat kun pöydät vapautuvat noin 12.30-13.00. Järjestäjien toivomus on kuitenkin, että kaikki joukkueet olisivat paikalla turnauksen alusta alkaen. Pelipaitoja on varattu paikalle runsaasti. Paita on Stigan sininen maajoukkuepaita, mahdollisen oman voi ottaa mukaan.

Miesten pelit pelataan SM-sarjan kaaviolla ilman nelinpelejä, eli kaksi peliä jokaiselle, naiset pelaavat molemmat kaksinpelit ja nelinpelin. Puheenjohtajille on luvassa kaksi peliä kullekin.

Saliin pääsee klo 10.00.

Tervetuloa katsomaan ainutkertaista pöytätennistapahtumaa!

Lisätiedot: jarmo.siekkinen@globex.fi, puh. 040 595 0106

Junioreiden TOP- info

Junioreiden TOP järjestetään Ruskeasuolla sunnuntaina 21.10 klo 10:00 alkaen.
Jotta voimme mahdollisten poisjääntien vuoksi muokata pelisysteemiä osallistujamäärään sopivaksi, pelaajia pyydetään ilmoittautumaan kisapaikalla viimeistään 9:30.

Kahdeksan pelaajaa on sijoitettu suoraan ylimpään TOP-12 lohkoon. Sijoitettujen pelaajien ottelut alkavat alkukarsintojen jälkeen n. 10:45. Suoraan sijoitettujen pelaajien nimet löytyvät viestin lopusta.

Pelaajat, joita ei ole sijoitettu suoraan, aloittavat pelinsä kolmen pelaajan karsintalohkoissa ratingsijoitusten mukaan. Kaikki pelaajat jatkavat otteluita alkulohkon sijoituksen perusteella. Ylimmän karsintalohkon voittajat pääsevät pelaamaan sijoista 1-12.

Suoraan 12 joukkoon sijoitetut kahdeksan pelaajaa (näiden pelaajien ilmoittautuminen klo 10, pelit alkavat n. 10:45):
Räsänen Aleksi PT Espoo
Tuuttila Juhana OPT-86
Kanasuo Esa KoKa
Li Sam PT Espoo
Titievskaja Aleksandra PT Espoo
Vesalainen Matias KoKa
Pullinen Leonid LPTS
Vesalainen Rasmus KoKa

 

Syysliittokokous 24.11.2018

SYYSLIITTOKOKOUS

 Suomen Pöytätennisliiton syysliittokokous pidetään joukkue- ja 2200 SM-kisan yhteydessä lauantaina 24.11.2018 Helsingissä Ruskeasuolla (Osoite: Ratsastie10).

Kokouksen kellonaika täsmentyy, kunhan kisojen tarkempi aikataulu on selvillä.

Liittokokouksessa käsitellään liiton toimintasääntöjen 16 §:ssä mainitut asiat. Lisäksi äänioikeutetun jäsenseuran kirjallisesta vaatimuksesta liittokokouksen esityslistalle on merkittävä asia, joka halutaan liittokokouskäsittelyyn edellyttäen, että tämä vaatimus on jätetty liittohallitukselle vähintään yhtä kuukautta ennen kokousta.

Syysliittokokouksessa:

  • vahvistetaan seuraavan vuoden toimintasuunnitelma
  • päätetään jäsenmaksun ja muiden liitolle tulevien maksujen suuruus
  • vahvistetaan seuraavan tilikauden talousarvio
  • päätetään liiton puheenjohtajalle, varapuheenjohtajalle, liittohallituksen jäsenille ja tilintarkastajille maksettavista palkkioista
  • valitaan seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi liiton puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä neljän (4) erovuoroisen liittohallituksen jäsenen tilalle uudet jäsenet ja yhdeksi vuodeksi neljä (4) varajäsentä, joiden toimikausi alkaa välittömästi kokouksen jälkeen
  • valitaan yksi (1) tilintarkastaja ja hänelle henkilökohtainen varamies tarkastamaan liiton seuraavan tilikauden tilejä ja hallintoa

Liittokokouksessa saavat olla edustettuna jäsenvelvollisuutensa täyttäneet jäsenseurat, joista jokaisella on yksi ääni.
Sama henkilö voi edustaa valtakirjalla enintään kolmea (3) jäsenseuraa
(liiton säännöt 13 § ja 14 §).

Kommentteja PT Espoon syyskisoista 13-14.10.2018

Ihan aluksi on kiitettävä PT Espoon puuhamiehiä hienon tapahtuman järjestämisestä! Saatiin pelattua isot kisat, kun oli 21 pöytää käytettävissä.  Alasalissahan oli yhdeksän pöytää. Olihan siinä toimintaa, kun samaan aikaan oli pelejä 21 pöydällä. Siten poolit olivat normaalikokoiset ja kaksi pääsi jatkoon. Olipa viidenkin pelaajan pooleja, jotka vedettiin kahdella pöydällä, koska järjestävän seuran ihmisiä riitti tuomareiksi. Järjestäjien edustajat hoitivat tuomaroinnin myös jatkopeleissä. Onhan tällainen aina ylellistä. Kiva että PT Espoossa riittää talkoohenkeä.

Yläsali on kyllä ylivoimainen ottelujen seuraamiseen.

Palkinnot jaettiin tällä kertaa heti tai pian luokan päättymisen jälkeen yläsalissa. Se oli todella loistava juttu, koska se loi tunnelmaa ja tarjosi mahdollisuuden valokuvien ottamiseen. Niitä palkintokuvia seurattiin esim. Narvassa reaaliajassa ja isät ja äiditkin olivat iloisia.

Oli mukavaa, että sunnuntaina oli ”helppoja” luokkia junioreille. Siitä jäi hyvä mieli kaikille. Ainakin Narvan tiimin vähemmän pelanneet tytöt olivat tästä äärimmäisen iloisia ja mitalit olivat kaulassa vielä maanantaiaamunakin. Heidän peliuransa ensimmäiset palkinnot! Koska yksi tyttö jäi kuitenkin ilman mitalia, satamassa oli järjestettävä seremonia, jossa hänellekin luovutettiin mitali (Starin kisojen hakematta jäänyt jättimitali) tunnustuksena hyvistä peleistä ja muistoksi tästä hänen ensimmäisestä kilpailumatkastaan Suomeen.

Isot papukaijamerkit sille PT Espoon nörtille, joka keksi palkinnoksi modernia elektroniikkaa eli esim. varavirtalähteet ja Bluetooth-kaiutin, jolla voi soittaa musiikkia kännykästä. Sain kuulla muussa yhteydessä Narvan tytöiltä , että varavirtalähteet ovat haluttuja 11-12-vuotiaiden tyttöjenkin keskuudessa. Ja se yhden tytön palkinnoksi saama Bluetooth-kaiutin oli riemullinen palkinto, joka oli tarkoitus ottaa käyttöön sunnuntaisessa päättäjäispartyssä. Tältä osin suunnitelma ei ihan onnistunut, koska kisat kestivät niin myöhään sunnuntainakin. Mutta en minä vaan olisi keksinyt moisia palkintoja! Täytyy pitää mielessä. 🙂

Ruskeasuon kahvilassa saadaan nykyään hyviä ruoka-annoksia! Se osoittautui kerrassaan tärkeäksi Narvan tyttöjen ruokahuollon kannalta. Pelkät leivät ja hedelmät ja vastaavat eivät tahdo riittää, kun pelataan katkeamatta klo 9.00 – 21.00.  Tästä on kokemusta esim. huhtikuun PT Espoon kisoista.

Narvan tytöt olivat todella onnellisia kilpailujen johdosta (toki itse matkakin oli ”cool”) ja Liidia-valmentaja oli iloinen, kun esim. Arina Litvinova sai kovia otteluita. Tulevat varmasti mielellään seuraavallakin kerralla, jos kutsutaan ja päästetään!

Tässä muutamia huomioita kaikesta siitä, mitä satuin näkemään omin silmin tai muuten vaan kokemaan:

Leonid Pullinen pelasi todella kaunista, nopeaa ja tehokasta hyökkäyspeliä. Kansainvälistä meininkiä!

Daniel Tran pelasi myös kerrassaan hienosti. En tarkoita ottelun voittamista vaan tekniikkaa ja asennetta. En nähnyt Danielin lauantaista peliä, jossa hän voitti Toni Ruokasen M-1800-luokassa pisteiden valossa aika hurjassa pelissä 3-2. En nähnyt ottelua mutta Siang Vanuy kertoi). Itse näin, kun Daniel voitti äärimmäisen hyvin pelanneen Maria Zavronkovan Juniori-ratíng-luokassa 3-2 oltuaan häviöllä erin 1-2.

Matias Ylisen näin pelaavan Maria Zavronkova vastaan MJ-14GP-luokassa lauantaina ja vaikka Matias hävisi 0-3, hänen pelinsä oli erittäin lupaavaa ja ennakkoluulotonta hyökkäyspeliä.

Aaro Mäkelä on tehnyt todellisen läpimurron. Hän pelasi erittäin varmaa peliä, joka tuotti tuhoa Narvan uusissa tytöissä. Vasta Juniori-rating 2- luokan finaalissa Ksenia Genite onnistui murtamaan Aaron puolustusmuurin. Kuten kilpailujen aikana puhuttiin, Aaro hyppää vielä korkeammalle tasolle, kun lisää repertuaariinsa myös kovemmat omat hyökkäyslyönnit.

Juulia Kauppisella on näpäkkä kämmentappo! 200 Oulua pohjoisempana sanottaisiin kai kämmenräppäys (verbi räpätä).

Siiri Toffer oli iloinen yllätys! Valtavan hyvä rystyspin ja hyökkäyspeli nättiä muutenkin. Siiri pani lujasti vastaan kahdelle Narvan tytölle Juniori-rating 2 -luokassa.

Martti Kanasuo on kehittynyt valtavasti ja pelasi hienoa peliä!

Joni Kauppinen on kehittänyt jostakin harmittavan (Narvan tyttöjen kannalta) hyvän ballong-puolustuksen tai nostelun siis. Hän liikkuu siinä hyvin ja saa kierrettäkin mukaan. Ei kannata kuitenkaan siirtyä nosteluun pakottamatta, koska nostelulla ei hevillä voita otteluita ylemmällä tasolla.

Yuri Afanassiev on aivan hillittömän hyvä. I like! Yurihan on vasta 2008, joten aikaakin vielä on.  Erittäin komeaa hyökkäyspeliä! Kolmen vuoden kuluttua Suomen kadettijoukkueessa JEMmissä?

Veera Räsänen pelasi hienoa hyökkäyspeliä ainakin Kristina Smirnovaa vastaan Juniorit-1200-luokassa.  Ihastelin erityisesti hänen vastaspiniään läheltä pöytää Kristinan kämmenspinistä. Murhaavaa parhaimmillaan! Veera muuten johti erin 2-1, mutta Kristina voitti jännityskamppailun viidennessä 12-10. Tuollaista peliä aina, Veera!

Yixin Yang oli parhaimmillaan suorastaan häikäisevä. Hän pystyy lyömään virheettömästi alakierrettä vaikka 1000 vuotta, mutta hänellä on myös voimakkaat hyökkäyslyönnit.

Pertti Kainulainen pelasi muutaman uskomattoman hyvän pallorallin Arina Litvinovaa vastaan M-1700-luokan jatkokaaviossa. Ensimmäinen erä muuten Arinalle vain 16-14!

Elmo Räsänen keksi Joona Räsäselle erinomaisen taktiikan Sofija Petrova vastaan M-1300-luokan kvartassa. Sillä tavalla Joona meni erissä 2-1-johtoon vaikka Sofija painelikin sitten ohitse.

Hannu Löppönen hurmioitui M-1700-luokan finaalissa käsittämättömän voimakkaaseen ja aggressiiviseen hyökkäyspeliin Arina Litvinovaa vastaan mennen 2-0-eräjohtoon. Lopulta tuli sentään noutaja mutta hieno suoritus joka tapauksessa!

Lauri Hakaste on mennyt hurjasti eteenpäin kevään jälkeen.  Olemus on sporttinen ja peli kansainvälistä hyökkäystä. Hienoa Lauri!

Henri Kujala alkaa olla jo valmis suurempiinkiin voittoihin. Ainakin hän voitti sunnuntain MK:ssa Joonas Kylliön 3-2 ja meni poolista jatkoon. Oli kuulemma voittanut Joonaksen jo lauantain M-2200-luokassa.  Joonashan oli MJ-17GP-luokan finaalissa.

Risto Jokiranta on turkasen hyvä pelaamaan näppyläpelaajaa vastaan! Tämän huomasi, kun hän pelasi MJ-14GP-luokassa Sofija Petrovaa vastaan. Sofijallahan on rystyllä näppylä. En siis puhu siitä, että hän voitti Sofijan, mikä oli toki odotettua, vaan taidosta.

Siang Vanuyn kanssa jälleen hyvät pingiskeskustelut!

Aleksandra Titievskaja on hyvällä tiellä ja paukautteli kovia tappoja aina, kun ehdin hänen pelejään vilkaista.

Aleksi Räsänen nousi ärsyttävästi ellei sitten peräti harmittavasti  😀 3-2 voittoon (viides takamatkalta 12-10) erätilanteesta 2-1 Narvan valmentajaa Liidia Andreevaa vastaan sunnuntaisen miesten kaksinpelin kvartassa. Hyvää peliä todellakin!

 

Pöytätenniksen lajiosa Kisakalliossa 10.-11.11.2018-vielä voi ilmoittautua

PÖYTÄTENNIKSEN LAJIOSA VOK-1 TASO

Ilmoittautumiseen saatu hieman lisäaikaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä 26.10.2018

Pöytätennisliitto järjestää valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen VOK-1 tason lajiosan Kisakalliossa.

Tason 1 koulutukseen kuuluu lajiosan lisäksi aluejärjestöjen pitämää koulutusta, itsenäistä työtä ja näyttö. Koulutuksen ohjeellinen kokonaiskesto on 50 tuntia.

Koulutus sopii jo valmennustoiminnassa mukana oleville.  Tämä koulutus sopii myös ilman valmennuskokemusta oleville, vaikkapa junioripelaajien vanhemmille.

Koulutus:                           Pöytätenniksen VOK-1 tason lajiosa

Aika:                                    10.-11.11.2018

Paikka:                                Kisakallion urheiluopisto( Kisakalliontie 284, Lohja)

Kouluttajat:                      Taneli Keinonen

Koulutuksen tavoite:           Koulutuksen jälkeen valmentajalla on perustaidot yksittäisen harjoituskerran vetämiseen.

Alustava aikataulu ja ohjelma

Lauantaina

10.00-13.00                        Pöytätenniksen lajiharjoittelu / Luokka

14.00-17.00                        Tekniikan opettaminen+perustekniikka / Sali

18.00-20.00                        Tekniikan opettaminen+perustekniikka / Sali

Sunnuntai

9.00-10.00                          Harjoituskerrat eri tason pelaajille/ Luokka

10.00-12.00                        Harjoitusten vetäminen /Sali

13.00-14.00                        Yhteenveto ja koulutuksen jatko/Sali

Koulutuksen hinta 90 e. Ohjelman+majoituksen+ruokailut

Ilmoittautumiset viimeistään 26.10.2018.

Koulutus järjestetään jos osallistujia on vähintään 8.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Taneli Keinonen

info@sptl.fi, 0505285861

Suora PingisTV-lähetys Espoon syyskisoista

Lauantain lähetys:

Tulokset: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7341&KilpailuID=1372
Klo 9.00 M-2200, MJ-14 GP, Jun-1000
Klo 12.00 MK GP, M-1800, M-1400
Klo 14.30 M-900
Klo 16.30 M-2000, M-1600, M-1200

Sunnuntain lähetys:

Tulokset: http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=7341&KilpailuID=1372
Klo 9.00 MK, Juniori-rating, Pingiskoulu
Klo 12.30 M-1900, M-1500, MJ-17 GP, Juniorit-1200
Klo 14.30 M-1000
Klo 16.30 M-1700, M-1300

80-vuotisjuhlat 27.10.2018

Liiton 80-vuotisjuhlan ilmoittautuminen päättyi 12.10 ja iltajuhlaan ilmoittautunut 200 henkilöä. Klo 19 alkavaan iltajuhlaan on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Niitä voi kysyä liiton toimistosta os. mika.rasanen@sptl.fi. Iltajuhlan pukukoodi smart casual ja urheilun ansiomerkit.

Illalliskortin lunastaneille lähetetään lasku heidän ilmoittamaansa osoitteeseen. Laskuja aletaan lähettää maanantaina 15.10.  Illalliskortin voi maksaa myös suoraan liiton tilille:  FI11 5716 9020 0181 28. Viitteeksi illalliskortin ottajan nimi. Jos saat laskun, mutta olet jo ehtinyt maksaa illalliskortit, lasku on luonnollisesti aiheeton. Varsinaista illalliskorttia ei jaeta/postiteta, sillä juhlassa on pöytiin ohjaus.

OHJELMAA KOKO PÄIVÄN AJAN

Juhlapäivänä 27. lokakuuta on tapahtumia aamusta alkaen. Liittohallitus laskee kukat SPTL:n ensimmäisen puheenjohtajan Bruce Campbellin haudalla ja Ruskeasuolla pelataan Jarmo Siekkisen ja Rein Lindmäen junailema ”maaottelutapahtuma”. Martti Aution järjestämä miesten ja naisten kaksinpelin Suomen mestareiden tapaaminen on iltapäivällä juhlapaikalla.

Juhlissa on myynnissä myös lajin 80v historiakirja niille, jotka eivät ole teosta vielä ehtineet ostaa. Etukäteen kirjoja voi tilata täältä:

Historiikki

Suomen Pöytätennisliitto 80 vuotta – ohjelma Hotelli Presidentissä 27.10.2018
16.30 Kokoontuminen alkaa
– Tervetuliaismalja
– Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki suomalaiset pöytätennisihmiset
– Pukukoodi Smart Casual, urheilun ansiomerkit
17.00 Pääjuhla
– Juhlapuhe: Suomen Olympiakomitean puheenjohtaja Timo Ritakallio
– Lajihistoriamme ja liiton tervehdys – SPTL:n puheenjohtaja Esko Heikkinen
– SPTL:n myöntämien pronssisten ja hopeisten ansiomerkkien jako
– Aulassa ”pieni pöytätennismuseo” sekä tuoreen lajihistorian myyntipiste
———
19.00  Juhlaillallinen illalliskortin lunastaneille (95 €)
– SPTL:n kunniajäsenyyksien julkistaminen sekä plakaatien ja kultaisten ansiomerkkien jakaminen
– Suomen pöytätenniksen Hall of Fame – ensimmäiset valinnat
– Ulkomaisten vieraiden tervehdykset ja vapaa sana
– Jiri Nikkinen & The Beatles Tribute Band – ”maailman paras Beatles-coverbändi”
24.00 Ilta päättyy

Kuukauden pelaaja, syyskuu 2018 – Miikka O’Connor, PT 75

Kilpailuvaliokunnan valinta kuukauden pelaajaksi syyskuussa 2018 on:

Miikka O’Connor, PT 75

Kuva: Miikka O’Connor Finlandia Openissa 2017

Pongfinitystä tuttu Miikka O’Connor voitti Stiga-Malja GP:ssä ensimmäisen henkilökohtaisen GP-tittelinsä upealla peliesityksellä. Semifinaalissa kaatui 0-2 alatilanteesta Mika Räsänen ja loppuottelussa seitsemäneräisessä Toni Soine. Kilpailuvaliokunta toivoo Miikan panostuksen pöytätennikseen jatkuvan ja kantavan hedelmää. Maajoukkueemme kolmospaikalle tarvitaan runsaasti kilpailua, se kehittää kaikkia eteenpäin.

Aikaisemmat kuukauden pelaajat:

Toukokuu 2018, Sam Khosravi, KoKa
Huhtikuu 2018, Vili Kinnunen, TIP-70
Maaliskuu 2018, PT Espoo (joukkue)
Helmikuu 2018, Risto Jokiranta, SeSi
Tammikuu 2018, Toni Soine, PT Espoo
Joulukuu 2017, Aleksi Räsänen, PT Espoo
Marraskuu 2017, Alex Naumi, KoKa
Lokakuu 2017, Esa Miettinen, TIP-70 ja Ismo Lallo, TuKa
Syyskuu 2017, Lauri Hakaste, MBF

Toukokuu 2017, Anna Kirichenko, PT Espoo
Huhtikuu 2017,  Arttu Pihkala, PT Espoo ja Noah Steif, MBF
Maaliskuu 2017, Pedram Moradabbasi, OPT-86 ja Veikka Flemming, KoKa
Helmikuu 2017, Matias Vesalainen, KoKa
Tammikuu 2017, Sam Khosravi, KoKa
Joulukuu 2016, Aleksi Laine, Por-83
Marraskuu 2016, Janina Ågren, OPT-86
Lokakuu 2016, Benedek ”Pentti” Olah, SeSi
Syyskuu 2016, Joonas Kylliö, TIP-70

Toukokuu 2016, Arttu Pihkala, PT Espoo
Huhtikuu 2016, Pentti Olah, SeSi
Maaliskuu 2016, Sam Li, PT Espoo
Helmikuu 2016, Anna Kirichenko, PT Espoo
Tammikuu 2016, Aleksi Räsänen, PT Espoo
Joulukuu 2015, Arttu Pöri, TIP-70
Marraskuu 2015, Markus Perkkiö, OPT-86
Lokakuu 2015, Esa Miettinen, TIP-70 / Ismo Lallo, TuKa
Syyskuu 2015, Aleksi Hyttinen, JPT

Toukokuu 2015, Veeti Valasti, KoKa
Huhtikuu 2015, Pentti Olah, SeSi
Maaliskuu 2015, Annika Lundström, MBF
Helmikuu 2015, Mika Sorvisto, OPT-86
Tammikuu 2015, Carina Englund, ParPi
Joulukuu 2014, Joonatan Khosravi, TIP-70
Marraskuu 2014, Alex Naumi, KoKa
Lokakuu 2014, Jaakko Juutinen, OPT-86
Syyskuu 2014, Pentti Olah, SeSi

Toukokuu 2014, Kai Merimaa, Wega
Huhtikuu 2014, Matias Ojala, TuPy
Maaliskuu 2014, Roni Kantola, TuKa
Helmikuu 2014, Riku Anttila, Atlas
Tammikuu 2014, Pinja Eriksson, MBF
Joulukuu 2013, Pauli Hietikko, PT Espoo
Marraskuu 2013, Roope Kantola, TuKa
Lokakuu 2013, Alex Naumi, KoKa
Syyskuu 2013, Toni Soine, PT Espoo

Toukokuu 2013, Annika Lundström, MBF
Huhtikuu 2013, Pentti Olah, SeSi
Maaliskuu 2013, Viivi-Mari Vastavuo, MBF
Helmikuu 2013, Johan Nyberg, PT Espoo
Tammikuu 2013, Tatu, Toni ja Terho Pitkänen, Wega
Joulukuu 2012, Akeem Adewole, Star
Marraskuu 2012, Markus Myllärinen, TuKa
Lokakuu 2012, Patrik Rissanen, KuPTS
Syyskuu 2012, Roope Kantola, TuKa

Toukokuu 2012, Miikka O’Connor, MBF
Huhtikuu 2012, Elli Rissanen, Por-83
Maaliskuu 2012, Aleksi Mustonen, TIP-70
Helmikuu 2012, Otto Tennilä, PT 75

Kilpailuvaliokunnan puolesta

Teemu Oinas