Aihearkisto: Kilpailut

Henkilökohtainen SM – Arvonnat

Arvonnat on tehty ja tarkastettu. Julkinen osa on tässä. Aikataulut ovat vielä työn alla ja julkaistaan myöhemmin.

Ennen muita arvontoja Jukka Nieminen arpoi kolikolla heittäen sijan 16 pelaajien Aleksi Mustonen ja Roni Kantola välillä. Arvonnan tuloksen Aleksi Mustonen sijoitettiin suoraan kaavioon ja Roni Kantola pooleihin. Sijat ja 8 ja 9 oli jaettu jo aikaisemmassa arvonnassa, jossa tasapisteissä olevat Miikka O’Connor oli arvottu sijalle 8 ja Roope Kantola sijalle 9.

Muilla tasapisteissä olevilla järjestys ratingpisteiden mukaisella listalla oli merkityksetön:
– Mika Tuomola ja Sami Hattunen sijoitettiin kumpikin pooliin (MK) sijalle 1. Kaavioon sijoitettuja oli 16, joten 16 ensimmäistä pooliykköstä arvottiin samalle paikkaryhmälle ja pooleja oli vähmmän kuin 16. Näin ollen sillä ei ollut merkitystä, kumpi oli ratinglistassa ensin.
– Tomas Slesar ja Teemu Oinas sijoitettiin kumpikin pooliin (MK) sijalle 2, joten sillä ei ollut merkitystä, kumpi oli ratingjärjestyksessä ensin ensin.
– Sofie Eriksson ja Elli Rissanen sijoitettiin kumpikin pooliin (NK) sijalle 3, joten sillä ei ollut merkitystä, kumpi oli ratingjärjestyksessä ensin.

 Naisten nelinpeliin ilmoittautui vain viisi paria, joten luokassa pelataan vain yksi viiden parin pooli.

Poolien arvonnat: SM2019-poolien-arvonnat.pdf

Miesten kaksinpelin jatkocup: SM2019-MK-CUP.pdf

Miesten nelinpelin jatkocup: SM2019-MN-CUP.pdf

Sekanelinpelin arvonta: SM2019-SN-CUP.pdf

Henkilökohtainen SM – Arvonnat

Tässä yhteenveto ilmoittautuneista: SM-2019-ilmoittautumiset.pdf

Koska osa pareista ja jopa joitakin kaksinpeli-ilmoittautumisia oli tehty useaan kertaan, ja niitä on näin ollen käsityönä täytynyt korjailla, niin on toivottavaa, että tarkastatte ilmoittautumisenne. Mahdolliset huomautukset sähköpostilla: jyrki.nummenmaa@gmail.com

Vesamatti Riihimäki on ilmoittautunut miesten nelinpeliin ilman paria ja aikaa parin löytymiseen on arvontoihin, käytännössä pari pitäisi olla tiedossa keskiviikkona 20.2. klo 17.

Tasapisteissä olevan Miikka O’Connorin ja Roope Kantolan välinen arvontasijoitus (8./9.) tehtiin Ruskeasuolla viime viikonloppuna ja sen voitti Miikka O’Connor, joka sijoitetaan kahdeksantena.

Vastaavat arvonnat tullaan suorittamaan myös muille tasapisteissä oleville ennen varsinaisen arvonnan suorittamista. Tieto arvontojen suorittajasta ja tuloksista tiedotetaan arvontojen yhteydessä.

Starpring 23-24.2.2019 – Kilpailukutsu

MK on siirretty ilmoittautumislomakkeella sunnuntain ryhmään 1 eli se alkaa klo 9.00. Kilpailukutsu pitää sitten korjata vielä erikseen vähän myöhemmin.

Oli vaikea suunnitella ryhmäjakoa varsinkin kun aikaa oli muutama minuutti. Sellainen korjaus on kuitenkin tehtävä, että M-2100-  ja M-800-luokissa pelaavien on pystyttävä osallistumaan myös Juniori-rating-luokkaan. Yritetään puliveivata niin, että se on mahdollista ellei sitten pelaajia ole tulossa yllättävän paljon. En ehdi muokata ilmoittautumiskaavaketta, joten ilmoittakaa itsenne juniori-rating-luokkaan toisella ilmoittautumisella, jos pelaatte M-2100- tai M-800-luokassa,

Olen kovasti pahoillani, että kilpailukutsu tulee myöhään. Ei vaan ollut mahdollista paneutua tähän aiemmin tällä kertaa. Ei sitten millään. Kynnyksenä oli sekin, että Starkin kokeilee nyt ryhmäjakoa, joten kutsua ei voinut tehdä copy-pastella. Se ehkä onnistuu nyt, koska isoa virolaisjoukkuetta ei varmaan ole tulossa, joten osallistujia ei ole liikaa. Eli ei ole niin paha, jos jossakin vaiheessa on tyhjiä pöytiä.

Linkki tiedostoon: Star_23_24_02_2019_kilpailukutsu.pdf