Kaikki mukaan ”Löydä oma seura” -palveluun!

Paralympiakomitea on aloittanut uuden Avoimet ovet -projektin, jonka tarkoitus on saada kaikki toimintarajoitteisille harrastusmahdollisuuksia tarjoavat seurat mukaan heidän ”Löydä oma seura” -palveluunsa, josta hakija voi löytää lähialueensa seurat, joihin toimintarajoitteiset ovat tervetulleita.

Kuten Eskon taannoisessa Pöytätennislehden pääkirjoituksessa todettiin, parapelaajat lähtevät pöytätenniksessä suurin piirtein samalta viivalta kuin muutkin. Täten millään uusia jäseniä etsivällä seuralla ei ole syytä jättää ilmoittautumatta tuohon palveluun. Ties vaikka sen avulla löytyisi seuralle uusi tähtipelaaja koodinimellä ”esamiettinen” tai ”kimmojokinen”.

Palveluun voi ilmoittautua jättämällä seuran nimen, yhteyshenkilön ja sähköpostiosoitteen. Sitä tullaan markkinoimaan kampanjan aikana aktiivisesti liikuntarajoitteisille ympäri Suomen. Palveluun liittyminen ei sido seuraanne järjestämään mitään erillistä toimintaa liikuntarajoitteisille, se vain tarjoaa potentiaalisille pelaajille mahdollisuuden löytää esim. pingiskoulu- tai harrasteryhmänne.

Voiko tämän helpompaa kanavaa uusien pelaajien löytämiseen olla? En usko. Joten liitä seurasi mukaan palveluun seuraavasta linkistä:

https://www.paralympia.fi/palvelut/loyda-oma-seura

Vastaa