Olah jatkaa kaksinpelipöydällä

Benedekin Olahin taival Budapestin EM-kilpailujen miesten kaksinpelissä alkoi helpolla voitolla. Pääarvontakaavion ensimmäisellä kerroksella suomalainen kukisti helposti 4-0 Itävallan David Serdaroglun.

Olahilla ei ollut ottelussa hädän päivää, varsinkin kun ottelutuomarit huomauttivat itävaltaista tämän syötön oikeellisuudesta. Kun tuomarit alkoivat antaa suomalaisille pisteitä suoraan syöttövirheen perusteella, Serdaroglun peli sekosi miltei täydellisesti.

– Keskittyminen oli kunnossa, arvioi valmentaja Mattias Bergkvist, vaikka Olah vieressä manaili, että tappio sekanelinpelin puolivälierässä oli mielessä edelleen. Samalla hän kiitteli vuolaasti paikalla olevaa suomalaista kannattajakuntaa. Kannattajia on ilmestynyt Budapestiin yllättävän paljon.

Seuraavalla kierroksella eli 32 parhaan pelaajan joukossa Olah kohtaa kovan Bojan Tokicin. Slovenialainen on maailmanlistalla sijalla 37., kun Olahin sijoitus lokakuun listalla on 70.

Miesten kaksinpeli, pääsarjan 1. kierrosta (32 parasta)

Benedek Olah – David Serdaroglu Itävalta 11-7, 11-9, 11-8, 11-5

Seuraavassa ottelussa (32 parhaan joukossa) perjantai-iltana Olah kohtaa Slovenian Bojan Tokicin (maailmanraking 37., Olahin sijoitus lokakuun listalla on 70.)
 

One thought on “Olah jatkaa kaksinpelipöydällä

Vastaa