Aihearkisto: Harrastetoiminta

Kaikki mukaan ”Löydä oma seura” -palveluun!

Paralympiakomitea on aloittanut uuden Avoimet ovet -projektin, jonka tarkoitus on saada kaikki toimintarajoitteisille harrastusmahdollisuuksia tarjoavat seurat mukaan heidän ”Löydä oma seura” -palveluunsa, josta hakija voi löytää lähialueensa seurat, joihin toimintarajoitteiset ovat tervetulleita.

Kuten Eskon taannoisessa Pöytätennislehden pääkirjoituksessa todettiin, parapelaajat lähtevät pöytätenniksessä suurin piirtein samalta viivalta kuin muutkin. Täten millään uusia jäseniä etsivällä seuralla ei ole syytä jättää ilmoittautumatta tuohon palveluun. Ties vaikka sen avulla löytyisi seuralle uusi tähtipelaaja koodinimellä ”esamiettinen” tai ”kimmojokinen”.

Palveluun voi ilmoittautua jättämällä seuran nimen, yhteyshenkilön ja sähköpostiosoitteen. Sitä tullaan markkinoimaan kampanjan aikana aktiivisesti liikuntarajoitteisille ympäri Suomen. Palveluun liittyminen ei sido seuraanne järjestämään mitään erillistä toimintaa liikuntarajoitteisille, se vain tarjoaa potentiaalisille pelaajille mahdollisuuden löytää esim. pingiskoulu- tai harrasteryhmänne.

Voiko tämän helpompaa kanavaa uusien pelaajien löytämiseen olla? En usko. Joten liitä seurasi mukaan palveluun seuraavasta linkistä:

https://www.paralympia.fi/palvelut/loyda-oma-seura

Porissa seuratoiminta hyvällä uralla

Porissa on saatu pingiskoulu pyörimään kivasti. Syksyllä kokeiltiin uutta toteutusmallia pingiskoulussa ja sen markkinoinnissa ja tulokset näkyvät erityisesti nyt kevään samalla mallilla toteutettavassa pingiskoulussa. Noin 20 lasta yhteensä on osallistunut kevään pingiskouluun! Yhteensä junioreja harkoissa on käynyt keväällä yli 30.

Seura on aktiivisesti pyrkinyt saamaan mukaan erityisesti seutukunnan 3. – 6-luokkalaisia lapsia ja nuoria, mutta kaiken ikäiset aloittelijat ovat olleet tervetulleita mukaan. Aikuisille soveltuvia demopäiviä on pidetty lisäksi muutamia.

Tällä viikolla saimme ratkaisevan uutisen kun Porin urheilutalon uudistuksen suunnittelu julkaistiin käyttäjäseuroille. Pöytätennis saa neljä kiinteää pöytäpaikkaa, jonka lisäksi alasali on käytössä isompiin tapahtumiin ja turnauksiin. Pöytätenniksen puitteet ovat siis lähitulevaisuudessa huipputasolla. Remontti toteutetaan aikavälillä kevät 2021 – syksy 2022.

Pöytätennis porilaisissa pingiskoulun lisäksi on tällä kaudella panostettu nuorten valmennustapahtumiin ja kilpailutoimintaan. Tällä hetkellä onkin hyvä ilmoittautua lauantaina 21.3. Porissa pelattavaan Säästöpankki Cupiin tapahtumakalenterin kautta. Lisätietoa näet myös tästä linkistä.

POR-83 / Konsta Ojanen

Seurapaitapäivä käynnissä

Wegan pelipaita seurapaitapäivässä

Tänään on seurapaitapäivä!

Toivottavasti pöytätennisseurojen paidat ovat tänään laajalti edustettuina. Itseni on näin toimistohommissa helppo osallistua tähän, mutta monella muulla alalla voi olla hankalampaa. Vaikea oli tosin valita mitä paitaa käyttäisi, niitä kun on kertynyt parikymmentä. Luonnollisesti pisimpään harrastamani pingiksen piti olla mukana, joten Wegan uusi paita pääsi valitsemieni kolmen paidan joukkoon. Viheltelen sitten paidanvaihtoja päivän mittaan.

OPT-86:n kesäkilpailut Korvensuoran koululla lauantaina 20.7.2019 – informaatiota

Tässä hieman informaatiota huomisista kesäkilpailuista. Kisoihin on ilmoittautunut (tilanne klo 21.15 perjantai-iltana) 28 pelaajaa. Tasoitusluokassa 19 pelaajaa, junioriluokassa 16 pelaajaa ja kaksinpelissä 12 pelaajaa. Pelijärjestelmiä saatetaan hieman muokata viime hetken poisjääntien vuoksi, esim. tasoitusluokan lohkoista saatetaan päästää kolme parasta pelaajaa jatkoon, kaksinpelissä ja junioriluokassa tehtäneen alkulohkot ja sitten jatkolohkot niin että palkittavat löytyvät etukäteen ajatellusti.

Poisjäänti-ilmoitukset ja mahdolliset mattimyöhäset minulle klo 9.30 mennessä jolloin teen arvonnat tasoitusluokkaan. Iltapäivän luokkiin toki pääsee mukaan juuri ennen starttia niin halutessaan.

Liitteenä pelaajalista. Tervetuloa lauantaina Ouluun kesäkilpailuihin!

Kesäkilpailut_osanottajat

Harrastuskisa Turussa 27.4.2019

28.4.2019

Tulokset ja tupin sisäinen rating löytyy allaolevista linkeistä. Tupin omat sivut ovat alhaalla, joten laitetaan poikkeuksellisesti tuloksetkin tänne.

Tulokset_Vappukisa_2019

Vappukisa_2019_rating

26.4.2019 Aikataulut
Ryhmä 1
Nelinpeli klo.11.00
Pingiskoulua ei pelata.

Ryhmä 2
M-1550 klo.12.30
MK klo.12.30

Ryhmä 3

M-1350 klo.14.00
M-1750 klo. 14.00

—-

Edit: 2.4.2019 Pyydettiin pingiskoulun lisäämistä ja se on nyt sitten otettu mukaan. Pelataan samaan aikaan kuin nelinpelit.

Tupi järjestää Vappukisat 27.4 ja kisa on jälleen avoin aivan kaikille, ei tarvitse lisenssiä, ei tarvitse kuulua seuraan, mutta myös lisenssipelaajat ovat tervetulleita.

Tähän tulee sitten myös aikataulut, kun osallistujat ovat selvillä. Karkeasti voi arvioida, että yksi ryhmä kestää vähintään tunnin, todennäköisesti kaksi tuntia.

Vappukisa2019_kisakutsu

Alla sitten upotettuna.