Etusivu

Benedek ”Pena” Olah Tokion Olympialaisiin 2020, joukkorahoituskampanja käynnissä 6.4. – 30.6.

(, Teemu Oinas)

Benedek ”Pena” Olah Tokion Olympialaisiin 2020, joukkorahoituskampanja käynnissä 6.4. – 30.6.

Tule mukaan tukemaan pöytätennispelaaja Benedek Oláhin matkaa kohti Tokion olympialaisia! Seuraavina välitavoitteina Penalla ovat henkilökohtaiset MM-kisat Saksassa 2017, EM-kisat 2018 ja MM-kisat Unkarissa 2019. Kampanjan voimassaoloa on jatkettu kuukaudella.

Joukkorahoitussivusto: http://mesenaatti.me/penatokioon/
Tukisivusto Facebookissa: https://www.facebook.com/PenaTokioon2020/

Vuosi 2016 oli jo pitkään kotimaan pöytiä hallinneelle Pentti Oláhille todellinen läpimurtovuosi myös kansainväliselle huipulle: Ensimmäisenä suomalaisena karsinnoista Rion olympialaisiin ja siellä toiselle kierrokselle. Esimerkiksi Helsingin sanomat nimesi Penan yhdeksi suomalaisista onnistujista Riossa. Ensimmäinen kansainvälisen GP-turnauksen miesten kaksinpelin voitto Nigerian GP:ssä. Sijoitukset kahdeksan parhaan joukkoon miesten kaksinpelissä ja sekanelinpelissä Unkarin EM-kisoissa. Kesästä lähtien Penaa vaivannut jalkavamma on myös hoidettu, joten tästä on hyvä jatkaa tiivistyvää harjoittelua kohti tulevia koitoksia.

Penalla on kovat tavoitteet, mikä vaatii kovia panostuksia harjoittelun, kansainvälisen leirityksen ja kansainvälisten kilpailujen suhteen. Tässä Pena tarvitsee myös sinun tukeasi. Lähde mukaan Penan matkalle kohti seuraavia haasteita ja osallistu tähän joukkorahoitukseen. Pidämme sinut mukana Penan edistymisessä koko seuraavan kolmen vuoden ajan.

Kuka on Benedek Oláh?

Olen Benedek Oláh, 25-vuotias ammattilaispöytätennispelaaja. Suomessa minut tunnetaan paremmin Penttinä. Vuodesta 2014 olen asunut Budapestissa, sitä ennen Hollannissa, Ruotsissa ja Saksassa. Budapest sopii minulle mainiosti, sillä vanhempani ovat syntyneet Unkarissa ja puhun kieltä yhtä hyvin kuin suomea. Itse olen syntynyt Kalajoella ja saanut pingisoppini Seinäjoella, isän toimesta.

Jos suhdettani pöytätennikseen haluaa kuvata yhdellä sanalla, se on intohimo. Haluan tulla mahdollisimman hyväksi pöytätennispelaajaksi.

Isäni Lajos teki valtavan pohjatyön valmennuksessani, mutta jo juniorivuosina siirryin ulkomaille, jottei kehitys pysähtyisi. Kehitystä on totta vie tullut. Kesäkuun 2016 maailmanlistalla nousin sijalle 63, korkeammalle kuin kukaan suomalainen koskaan aikaisemmin. Kaikkien aikojen paras kilpailuni on Ruotsin Halmstadissa järjestetty Rion olympiakarsinta. Voitin siellä maailmanlistalla sijalla 19 olleen kroatialaisen Andrej Gacinan ja monia muita huippupelaajia. Lokakuussa 2016 olin EM-kilpailujen sekanelinpelissä ja kaksinpeleissä puolivälierässä eli kahdeksan parhaan joukossa, mikä sekin on kaikkien aikojen suomalaissaavutus.

Halmstad oli siis paras, mutta Rio oli hienoin kisani. Pelaaminen olympiapöydillä oli vuonna 2010 asetetun unelman maali ja haaveen toteutuminen. Sen hienompaa tunnetta ei urheilijalla voi olla. Kotimaasta saatujen viestien mukaan olin myös yksi Rion suosituimpia suomalaisurheilijoita.

Mihin rahaa kerätään juuri nyt?

Nälkä kasvaa syödessä. Siksi haluan jatkossakin nousta maailman arvolistalla kymmenkunta sijaa vuodessa. Vuoden 2020 Tokion olympiakisoissa minun pitäisi olla parhaimmillani ja maailman 20 parhaan pelaajan joukossa.

Se vaatii valtavasti työtä. Olen valmis siihen, vaikka jo Rioa edeltäneet kahdeksan kuukautta olivat elämäni kovimmat. Nyt työtä on vain lisättävä. Se tarkoittaa tuhansia tunteja pingishalleissa ja kuntosaleilla, lihashuoltoa, matkustamista, kansainvälistä leiritystä ja kilpailuja. Kaikkeen tähän liittyy myös kustannuksia.

Joukkorahoituskampanja avautui Mesenaatti.me -sivustolla maailman pöytätennispäivänä 6.4.2017. Tule sinäkin mukaan tukemaan lajimme valovoimaisinta tähteä matkalla kohti nousevan auringon maassa järjestettäviä seuraavia Olympialaisia!


Sarjailmoittautumiset kaudelle 2017-2018

(, Teemu Oinas)

Sarjailmoittautumiset kaudelle 2017-2018

Sarjailmoittautumiset kaudelle 2017-2018 on nyt auki. SM-sarjan, 1-divisioonan, 2-divisioonan ja 3-divisioonan osalta ilmoittautuminen on auki 30.6.2017 asti. 4- ja 5-divisiooniin voi ilmoittautua 31.8. asti, sarjapäällikön kanssa sopien alimpiin sarjoihin pääsee mukaan vielä myöhemminkin.

Ilmoittautumiskaavake: https://goo.gl/v4Ga2d

Ilmoittautumisten lista: https://goo.gl/Fkbjt9

Sarjapäälliköt 2017-2018:

SM-sarja: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
1-divisioona: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
2-divisioona: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
3-divisioona: Veikko Lamminsalo, veikko@lamminsalo.net
4-divisioona Uusimaa: Rauno Karppinen, rauno.karppinen@nyk.fi
4-divisioona Varsinais-Suomi: Jori Haataja, jori.haataja@saunalahti.fi
4-divisioona Pohjanmaa: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
4-divisioona Itä-Suomi: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
4-divisioona Pohjois-Suomi: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com
5-divisioona Uusimaa: Rauno Karppinen, rauno.karppinen@nyk.fi
5-divisioona Varsinais-Suomi: Jori Haataja, jori.haataja@saunalahti.fi
6-divisioona Uusimaa: Rauno Karppinen, rauno.karppinen@nyk.fi

Pohjois-Suomeen voi olla tulossa myös 5-divisioona, tästä lisätietoja vielä myöhemmin. Jos on kiinnostusta ilmoittautua tähän niin ilmoita Teemulle.

Terveisin

Sarjajaosto

Veteraanien EM-kilpailut, Helsingborg, 26.6.-1.7.

(, Teemu Oinas)

Veteraanien EM-kilpailut, Helsingborg, 26.6.-1.7.

Veteraanien EM-kilpailut, Helsingborg, 26.6.-1.7.

BTK Rekord ja Ruotsin Pöytätennisliitto järjestävät tämänvuotuiset veteraanien EM-kilpailut jotka alkoivat tänään Helsingborgissa. Kilpailuihin on ilmoittautunut karvan verran yli 2000 pelaajaa joista suomalaisia on 56.

Yleissivu: http://evc2017.com/

Arvonnat ja tulokset: http://www.ettu.org/en/events/european-veterans-championships/draws—results/


Minikadeteille kaksi semifinaalipaikkaa Liettuan avoimista

(, Mika Räsänen)

Minikadeteille kaksi semifinaalipaikkaa Liettuan avoimista

Juhannuksena järjestettiin 7.kerran Liettuan Vilnassa kadettien ja minikadettien avoimet. Suomesta kilpailun minikadettiluokkaan (-05 ja myöhemmin syntyneet) osallistuivat Sam Khosravi ja Aleksi Räsänen. Kilpailussa pelattiin joukkuekilpailu sekä kaksinpelit ja mukana oli järjestäjämaan lisäksi joukkueita yhdeksästä maasta.  

JOUKKUE:
Suomen pojat aloittivat joukkuekilpailun selvällä 3-0 voitolla Liettuan seurajoukkueesta. Toisessa ottelussa tuli vastaan etukäteen vahva lohkon ykkössijoitettu Venäjän/Valko-Venäjän yhdistelmäjoukkue, joka osallistui kisaan seuran nimissä. Suomen pojat lähtivät peliin erinomaisella asenteella ja hyvällä pelillä he etenivät ottelussa jo 2-0 johtoon. Peliä jatkettiin tiukoissa merkeissä, mutta valitettavasti nelinpeli sekä myös sitä seuranneet kaksinpelit kääntyivät hyvistä johtoasemista huolimatta erin 2-3 vastustajille. Näin myös kokonaisottelusta tappio samoin lukemin. Lohkon viimeisessä ottelussa vastaan tuli Liettua2. Suomen joukkue voitti ottelun lukemin 3-1 ja varmisti näin paikan kahdeksan parhaan joukkoon. Pelissä oli omat vaikeat hetkensä ja pieni keskittymisen herpaantuminen nelinpelissä aiheutti ainoan tappion.

Kahdeksan parhaan joukossa vastaan asettui Venäjä1. Pelaajat jatkoivat hyviä esityksiä ja väänsivät ottelusta tasaisten vaiheiden jälkeen tiukan 3-1 voiton. Semifinaalissa vastaan tuli Englanti/Hollanti yhdistelmäjoukkue.  Englannin Aadil Anand oli voittanut jo alkuvuodesta Unkarin minikadettikisan ja hän osoittautui myös tällä kertaa liian vahvaksi vastustajaksi, vaikka pojat häntä kohtalaisesti haastoivatkin. Nelinpeli oli ottelussa tärkeässä roolissa mutta tällä kertaa sekin päättyi vastustajalle, joten kokonaistuloksena 1-3 häviö.  

Suomen pojat pelasivat ensimmäistä kertaa yhdessä joukkuekilpailua, joten kisan aikana kokeiltiin tarkoituksella hieman erilaisia peluutusjärjestyksiä. Peleissä joukkuehenki oli erittäin hyvä, joka edesauttoi poikia hyviin pelisuorituksiin.

KAKSINPELIT:
Kaksinpelit aloitettiin neljän pelaajan alkulohkoissa.
Sam aloitti alkulohkon vahvasti voittamalla venäläisen Gaevin 3-0. Perään kaatuivat liettualainen pelaaja 3-0 sekä hollantilainen Chambet-Weil 3-2, joten alkulohkosta ykkössija. 
Aleksi ei saanut ensimmäisessä pelissä parasta irti ja hävisi 0-3 venäläiselle Vasilieville, joka eteni myöhemmin turnauksen loppuotteluun. Toisessa pelissä tuli voitto Valko-Venäjän pelaajasta 3-0 ja lohkon viimeisessä pelissä samoin lukemin voitto liettualaisesta pelurista. Näin Aleksi lohkon kakkosena jatkopeleihin.

Jatkopelien ensimmäisellä kierroksella Aleksi kohtasi Venäjän Gazarianin, jonka hän voitti joukkuekisassa tiukasti erin 3-1. Myös tällä kertaa ottelu oli tasainen, mutta muutama hyvä eräjohto kääntyi vastustajalle ja tuloksena 1-3 häviö.

Sam kohtasi ensimmäisellä kierroksella liettualaisen pelaajan, jonka oli voittanut joukkuekilpailussa. Myös tällä kertaa voitto Samille erin 3-0. Kahdeksan parhaan joukossa Sam kohtasi Liettuan Lakatcenkon, joka oli saanut ensimmäisellä kierroksella luovutusvoiton. Peli lähti Samin osalta käyntiin hieman yskähdellen, mutta ensimmäisen erän häviön jälkeen Sam käänsi hienosti pelin itselleen erin 3-1. Semifinaalissa vastaan tuli Englannin Aadil Anand. Isokokoinen englantilainen oli semifinaalissa aktiivisempi ja eteni finaaliin erin 3-0.

Finaalissa Anand oli hetkittäin vaikeuksissa, mutta käänsi jokaisen erän loppupisteet väkisin itselleen ja oli kiistatta kisan paras pelaaja.

Suomalaisittain kilpailu oli positiivinen kokemus. Pojat saivat paljon tasaisia pelejä ja voittoja mm. hyvätasoisista venäläisistä pelaajista.  Joukkuekilpailun pronssi sekä Samin kaksinpelin pronssi olivat mukavia kotiintuomisia juhannusviikonlopulta.

Kilpailun tarkemmat tulokset: http://www.stalotenisas.lt/2017/06/23/7-ojo-lietuvos-jaunuciu-ir-mini-jaunuciu-atviro-cempionato-rezultatai/

 


Junioreiden NETU 26-28.6, Haapsalu

(, Mika Räsänen)

Junioreiden NETU 26-28.6, Haapsalu

Junioreiden NETU pelataan Viron Haapsalussa 26-28.6. Suomesta lähtee kisoihin yhteensä 11 pelaajaa. Tällä kertaa kadettipojissa ei ole joukkuetta, sillä Suomen kadettipojat Arttu Pihkala ja Noah Steif pelaavat kisassa junioripoikien luokissa.

Junioritytöt: Annika Lundström, Pihla Eriksson, Marianna Saarialho
Kadettitytöt: Aleksandra Titievskaja, Kaarina Saarialho
Junioripojat: Veikka Flemming, Matias Ojala, Joonatan Khosravi, Arttu Pihkala, Noah Steif, Veeti Valasti
Valmentajat: Mattias Bergkvist, Samuli Soine, Peter Eriksson


Vierailuni Narvaan 6-9.6.2017

(, Arto Luukkainen)

Vierailuni Narvaan 6-9.6.2017

LISÄTTY TORSTAILLE PELIVIDEOITA (MERKATTU PUNAISELLA MISTÄ ALKAA)
PERJANTAILLE LISÄTTY LOPPUUN VALOKUVIA JÄÄTELÖJUHLISTA

Kaipa tällainen matkakertomus kuvineen ja videoineen mahtuu liitonkin sivuille näin hiljaiseen kesäaikaan, kun kaikki eivät ole somessa? 🙂  Ajattelin laittaa somessa julkaisemaani materiaalia tännekin. Raportti päivittyy vielä pitkän aikaa. Yritän kertoa tässä alussa aina, mitä on lisätty.

Olen ollut yhteistyössä Narvan kanssa jo vuodesta 1998 alkaen. Ensimmäisen kerran vierailin tutustumassa heidän pöytätennistoimintaansa kesällä 1999 (kaksi kertaa). Nyt oli vuorossa perinteinen kesäkäynti. Saavuin Narvaan tiistaina puoli kolmen maissa ja siirryin King-nimiseen hotelliin, joka on lähellä pöytätennishallia. Perinteinen hotellini Inger Hotel oli täynnä, ja syy paljastui seuraavana päivänä. Hotellin oli täyttänyt kaksi bussillista suomalaisia! Pahuksen suomalaiset!

Saapuminen Narvaan

Tässä linja-auton ikkunasta otettu video saavuttaessa Narvaan:

Pöytätennishalli on tuo tuossa oikealla. Oli sateinen päivä torstaina, kun otin kuvan.

Tiistai 6.6.

Majoittautumisen jälkeen siirryin katsomaan treenejä, jotka olivat alkamassa kello 15.00. Toisin kuin aiemmin oli suunniteltu vanhaan malliin, treenejä onkin ainakin kesäkuussa vain yhdet päivässä mutta ne kestävät sitten 3,5 tuntia fysiikkatreeneineen. Syynä on ilmeisesti se, että aloittelevien pelaajien valmentamisesta vastaava valmentaja on ollut leikkauksessa ja kahden muun valmentajan pitää hoitaa hänenkin tehtävänsä ja se olisi rankkaa, jos treenejä olisi 3-4 kertaa päivässä. Eli aloittelevat pelaajat pelaavat omissa treeneissään eri aikaan.

Aloittelevien pelaajien treenit olivat samaan aikaan päättymässä.

Tiistain treeneistä tulee myöhemmin videota.

Keskiviikko 7.6.

Keskiviikkona harjoitukset alkoivat kello 10.00. Ensin oli harjoitukset ja sitten pelattiin eriä ns. ykköspöytäsysteemillä. Parhaimmillani taisin olla viidennellä pöydällä.

Tässä keskiviikon A-ryhmän pelaajat valmentajineen:

Tässä video siitä kun pelaan 7- tai 8-vuotiasta (2009) Jevgeni Strogovia vastaan. On muuten kova peluri ja Viron paras ikäisissään.

Torstai 8.6.

Harjoitukset alkoivat taas klo 10.00.  Osallistuin jälleen treeneihin, joiden päätteeksi pelattiin turnaus ”kaikki kaikkia vastaan” -systeemillä. Pelit pelattiin ”paras viidestä”. Itse pelasin luonnollisesti B-ryhmässä, jossa muut pelaajat olivat ikäluokkia 2008-2006 eli 7-11-vuotiaita.  Pelaajia oli 11 kappaletta. Urhean taistelun jälkeen  sijoituin sijalle 10 kahdella voitolla.  Minulla oli yhtä monta voittoa (kaksi) kuin kahdella edelleni sijoittuneella, mutta pelaajat kun laitettiin järjestykseen tasavoittotilanteessa ikäjärjestyksessä. Nuorin ylimmäksi. Kovia otteluita tuli peräkanaa ja vastustajat olivat pahuksen taitavia. He eivät menneet mihinkään kikkaan, joilla Suomen kisoissa tulee joskus pokaaleja voittaneeksi. 😢

Todellakin valtavan hauska turnaus vaikka olikin rankka. Ja pelaajat olivat niin hyviä. Minä myös!

Pelaajat ovat kuvassa paremmuusjärjestyksessä. Voittaja vasemmassa laidassa:

1. Artjom Amberg (2006)
2. Ksenia Zujeva (2006)
3. Konstantin Sokolov (2007)
4. Maria Zavronkova (2007)
5. Lev Rojak (2007)
6. Arseni Kopolov (2006)
7. Sofija Petrova (2007)
8. Andrei Zalnin (2008)
9. Kristina Smirnova (2007)
10. Se on minä!
11. Karina Valetova (2007)

Seuraavalla videolla häviän Maria Zavronkovalle 0-3. Hän sijoittui sijalle neljä turnauksessa. Maria on Viron paras 2007-tyttö.

Tässä ottelussa pärjään jo paremmin. Eli häviän vain 2-3 Sofija Petrovalle.  Hän sijoittui turnauksessa seitsemänneksi. Sofija on Viron 2007-tytöissä joko kakkonen tai kolmonen. Paha vastus koska hänellä on näppylä rystyllä ja kämmeneltä hän tappaa aika rajusti.

Turnauksen voittajalle eli Artjom Ambergille hävisin 0-3. Hän on viidenneksi paras 2006-poika VIrossa.

Taistelin hyvin Lev Rojakia vastaan, joka otti viidennen sijan turnauksessa, mutta hävisin 1-3 🙁 . Hän on viidenneksi paras 2007-poika Virossa.  Näppylä rystyllä mikä tuotti tiettyjä vaikeuksia minulle.

UUSIA TORSTAIN VIDEOITA:

Konstantin Sokolovia  vastaan tuli paljon hyviä palloja, mutta hävisin  1-3. Konstantin on Viron toiseksi paras 2007-poika ja otti kolmannen sijan turnauksessa. Kova tsemppari ja yrittää juosta kaikki pallot kiinni. Hän on Narvassa valmentajana nykyään toimivan Lida Andreevan siskonpoika, josta hän odottaa paljon. Saammepa nähdä!

Onnistuin sentään voittamaan Karina Valetovan 3-1. Karina on noin kahdeksas VIron 2007-tytöissä ja jäi turnauksessa jumboksi ilman voittoja. Hän ei varmaankaan ole pelannut vielä kovin kauaa,  mutta välillä kämmen napsahti kovaa! Voittoni takana oli tosin sekin, että toisen alussa tuli fanityttö kannustamaan (Sofiha Petrova). 🙂 Tosin  se aiheutti myös kovasti paineita ja hermostumista.

Toisen voittoni otin turnauksen  nuorimmasta osallistujasta eli Andrei Zalninista, jonka voitin 3-1.  Andrei on Viron viidenneksi paras 2008-poika eli oli 8- tai 9-vuotias. Kovaa löi kämmentä ja välillä rystykin pamahti linjaa myöten! Andrei otti turnauksen kahdeksannen tilan.

Tässä vaiheessa alkoi jo aika olla vähissä. Minun otteluni olivat kestäneet turkasen pitkään ja olin muista jäljessä. Niinpä ottelut muutettiin”paras kolmesta”-systeemillä pelattaviksi. Hävisin sitten Kristina Smirnovalle 1-2 mutta tein tosi paljon virheitä pisteiden laskussa ja syöttövuoroissa. Voittoon olisi ollut ehkä mahdollisuuksia, jos olisin laskenut oikein! 🙂 Kristina on noin viidenneksi paras 2007-tyttö Virossa. Hän otti turnauksessa yhdeksännen tilan.

Onnistuin panemaan edes jonkin verran kampoihin ottelussani Ksenia Zujevaa vastaan vaikka hävisinkin 0-2.  Ksenia otti toisen tilan turnauksessa. Hän on Viron toiseksi paras 2006-tyttö.

Perjantai 9.6.

Vierailun viimeisenä päivänä en enää itse pelannut vaan katselin ja videoin treenejä. Varsinaisten harjoitusten jälkeen pelattiin joukkuekilpailu kahdessa eri ryhmässä.

Seuraavalla videolla näytetään Anastassia Melnikovan  (vasemmalla) ja Vitalia Reinolin  kämmenharjoittelua treenien aluksi. On aina nautinto seurata hyvää harjoittelua, jossa nopeus, ajoitus, lyöntiääni ja motivaatio ovat kohdallaan. Melnikova (2004) on uusimmalla Viron rankingilla kadettityttöjen (2002) ykkönen ja Reinol (2003) nelonen. Melnikova pelaa heinäkuussa Viron kadettityttöjoukkueessa junioreiden EM-kilpailuissa, jotka järjestetään Portugalissa.

Sitten kahden 2006-pelaajan kämmenharjoittelua. Ei tule paljoa virheitä vaan lyöntivarmuus on hyvä niin lyöjällä kuin palauttelijalla. Pelaajat ovat Ksenia Zujeva ja Artjom Amberg. Ksenia on Viron kakkonen 2006-tytöissä ja Artjom viitonen 2006-pojissa.

Tässä näyte joukkuekilpailusta, jossa kohtaavat Viron 2006-ykkönen Arina Litvinova ja 2007-kakkonen Sofija Petrova. Vain muutamat parhaat palat näytetään ja lähinnä nuoremman Sofijan kannalta.  Arina (Oulussa käynyt) pelasi erittäin ystävällisesti nuorempaa seurakaveriaan vastaan, joten tulos ei ole tärkeä. Tämä video onkin tarkoitettu näyttämään Petrovan käden nopeutta ja sitä, kuinka hyvin hän käyttää rystynsä näppyläkumia. 

Tässä vielä kolme parasta palloa Ksenia Zujevan ja Artjom Ambergin kämmentreenistä musiikin säestyksellä. Pisimmässä pallossa Ksenia löi 46 kertaa onnistuneesti, jos syöttökin lasketaan. Molemmathan ovat siis 2006-pelaajia. Koittakaapa perässä kotisalilla! 🙂

Perjantain treenien päätteeksi järjestettiin pöytätennishallin kerhohuoneessa jäätelöjuhlat, johonka minutkin tietysti kutsuttiin. Ehkä kyseessä olikin minun farewell-juhla! Hauska tapahtuma!

Tössä vielä sohvakuvat:


Seurapäivät 9.9.2017-talous kuntoon

(, Taneli Keinonen)

Seurapäivät 9.9.2017-talous kuntoon

SEURAPÄIVÄT 9.9.2017

-Pöytätennisseuran talous kuntoon

Pöytätennisliitto järjestää kauden alkuun seurapäivät, jossa paneudutaan seurojen rahoitukseen. Ohjelmassa on pari alustusta eri näkökulmista. Näiden alustusten ja ESLUN: seurakouluttajan Kari Ekmanin johdolla päivän päätteeksi seurat työstävät myös omaa taloussuunnitelmaa.

Paikka: Sokos Hotelli Vantaa

Aika: 9.9.2017 lauantai kello 11.00 aloitus (alustavan aikataulun mukaan loppuu noin 17.00)

Hinta: 50e sisältää lounaan. Majoitus mahdollinen hotellilla tapahtuman jälkeen omalla kustannuksella.

Puheenvuorot

– Miten valmentajan palkkaaminen onnistuu Vantaalla / TIP-70 Jarmo Siekkinen

– Miten teemme sen tenniksessä /  Tennisliiton seurapäälikkö Henrik Zilliacus

– Seuratoiminnan rahoitus / ESLU seuratoiminnan kehittäjä  Kari Ekman

Työpaja

Puheenvuorojen jälkeen seurat työstävät Kari Ekmanin johdolla alkua omalle rahoitussuunnitelmalle.

PISTÄ TÄMÄ JO NYT KALENTERIISI. ELOKUUSSA LISÄÄ INFOA ASIASTA!

 

ITTF World Tour Kiinan avoimet Chengdu 20.-25.6.2017, Benedek Olah mukana
, Teemu Oinas
Pöytätenniksen MM, Dusseldorf 29.5. – 5.6.2017
, Teemu Oinas , Lataa tiedosto tästä
Veteraanien EM, arvonnat julkaistu
, Mika Räsänen
Helsinki Junior Open 2017: Results
, Esa Ahde , Lataa tiedosto tästä
Kuukauden pelaaja, toukokuu 2017
, Teemu Oinas , Lataa tiedosto tästä
Leiri Ruskeasuolla 6-8.6
, Mika Räsänen
Löytötavaroita Kosken leiriltä
, Esko Heikkinen , Lataa tiedosto tästä
Pöytätenniksen MM-kisojen livelähetykset
, Mika Räsänen
Esa Miettinen ja Hannu Hollmen Bayreuth TT Openissa 13.-18.6.2017, Miettinen pronssille
, Teemu Oinas , Lataa tiedosto tästä
Tiedotusterveisiä – aikamoista kokoustamista
, Esko Heikkinen
Junioreiden EM:n joukkuearvonnat
, Arto Luukkainen , Lataa tiedosto tästä
Helsinki Junior Open 2017: Medalists – Mitalistit
, Esa Ahde , Lataa tiedosto tästä
3.-4.6.2017 pelattujen kilpailujen ratingit.
, Jori Haataja , Lataa tiedosto tästä
Junioreiden EM 14-23.7, Portugali
, Mika Räsänen
Kilpailukalenteri kaudelle 2017-2018
, Mika Räsänen , Lataa tiedosto tästä
Joukkueet sarjoittain 2017-2018
, Teemu Oinas , Lataa tiedosto tästä
TSP-Cup – Kilpailutulokset
, Olga Liukkonen
Rating julkaisun myöhästyminen
, Jori Haataja
Pöytätenniksen MM-kilpailujen mitalistit
, Teemu Oinas
Lehdistötiedote: Pöytätenniksen MM Dusseldorfissa, Olah Suomen keihäänkärkenä
, Teemu Oinas , Lataa tiedosto tästä
Kosken kesäleirin info leiriläisille
, Taneli Keinonen
PingisTV video from Helsinki Junior Open 27.5.2017
, Kimmo Pihkala
20.-21.5.2017 ja 27.-28.5.2017 pelattujen kilpailujen ratingit
, Jori Haataja , Lataa tiedosto tästä
Helsinki Open Schedule updated – päivitetty aikataulu
, Asko Rasinen , Lataa tiedosto tästä

Näytä kaikki artikkelit